Motor almak için beklenmeli mi?

Ozaman aynen a2 alınca hayalindeki motoru alırsın. 125cc için ne almaya ne satmaya değmez.
Uzun yol yapmayacaksan ki zaten scooter ile pek yapamazsın. Gerek yok. Kask ve eldiven aldan yeter eldiven kışın falan hem soğuktan korur hemde allah korusun düşersen falan elini korur. Montu a2 alınca alırsın mont dizlik sırtlık vs. Onlar şimdi gereksiz.

Hayır olmaz. Beygir ve torkları hemen hemen aynıdır. Sonuçta hacim aynı belki naked bir motor üç beş kilometre fazla hız yapabilir o kadar.

Bir tane eldiven şart oldu o zaman ve 2 sene de bekleyeceğim tamamdır hocam teşekkür ederim.

Scooter ben şehir içinde rahat buluyorum. 125cc hacminde bir motor için manuel olması bence gereksiz. Ha elbette vardır alan binen ama ben 125cc motor alacak olsam scooter alırım. Pratik kolay hem trafiği okumayı da bu süreçte öğrenirsin.

Bencede hocam şehir içinde rahat ben zaten maksimum okula markete fırına falan gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…