Motor almak için kredi çekmek mantıklı mı?

arda_x0s

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben yeni çalışmaya başlamış 19 yaşında bir gencim, işe gidip gelmek adına motosiklet almak için kredi çekmek istiyorum, yılbaşından sonra maaşlar artacağı için kredi çekmek şu an mantıklı mı diye düşünüyorum ama kendi kendime cevabı bulamıyorum. Bana yardımcı olabilecek ağabeylerim kardeşlerim konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazabilir mi? Teşekkür ederim.

Çoğu modelde 12 aya varan vade farksız taksitler mevcut. Alacağın modeli bilmiyorum. Belirli bir peşinat + taksit seçenekleri de var. Kredi çekmek mantıklı mı dersen evet. Yılbaşından sonra bu fiyatlar zor olur diye tahmin ediyorum. Fakat faiz oranına dikkat etmeni tavsiye ederim.

Bu arada sadece motosikletlere değil, ruhsat çıkarma ücretine vs de çok zam gelecek. Sigortayı da hesaba kat ilk motorun olduğu için 6-7 bin liraya kadar çıkabilir.

Değişir hocam krediyle taksit taksit öderim diyorsanız cebi de yormaz derseniz belki mantıklı olabilir bu devirde fiyatlar sabit kalmıyor malum.

Motor almak için doğru zaman ama kredi çekmek için doğru zaman mı onu bilemeyiz. Bu olayda en en mantıklısı yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi yüksek limitli bir kredi kartı ile 12 ay taksitli motor alman olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı