Motor almak istiyorum ama korkuyorum

Benim annemde aynı şeyleri söylüyor halen. Aktif olarak günde 14 saat motor kullanıyorum 2 motorum var iş ve şahsi. Analiz yeteneğiniz iyiyse, insanları hayvanları kısaca çevrenizi okuyabiliyorsanız alın derim, hız konusunda yerine göre hız iyidir. Ben kaç kere sırf hızlı olduğum için ölümden kurtuldum. Kendine güveniyorsan al ölüm zaten kaçınılmaz konu ne olursa olsun.

İslam dinine göre -şahsen- intihara girer. Bu vücut bize emanet. Bilerek ölmenin bir anlamı yok.

İslam dinine göre -şahsen- intihara girer. Bu vücut bize emanet. Bilerek ölmenin bir anlamı yok.

Ben sana motor al son sürat ekipman takmadan gez demiyorum ki. Sen ekipmanını giyersen apaçiliği yerinde yaparsan kurallara uyup normalden 10 kat daha dikkatli olursan ve bunlara rağmen ölürsen bu intihara girmez.

Ben sana motor al son sürat ekipman takmadan gez demiyorum ki. Sen ekipmanını giyersen apaçiliği yerinde yaparsan kurallara uyup normalden 10 kat daha dikkatli olursan ve bunlara rağmen ölürsen bu intihara girmez.
"Kendine güveniyorsan al ölüm zaten kaçınılmaz konu ne olursa olsun." ibaresini kullanarak biraz buna benzedi. Ama dediğin gibi haklısın. Bu cümleye vurgu yapmak istedim aslında.

Eğer artislik peşinde olmayacaksan hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…