Motor almak istiyorum fakat koyacak yer yok

semihylmz90

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11300H GTX 1650 16 GB RAM
Meslek
TV TAMİRİ
Merhaba arkadaşlar. Motor almak istiyorum aklımda Küba çita 100R veya drift l var yani çok pahalı motorlar değil ama Esenyurt'ta oturuyorum. En yakın kapalı otopark yaklaşık 15-20 dk sokağa koymak istemiyorum. Binaya koymak istiyorum ama merdivenler biraz yüksek nasıl bir şey yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
125 yazan numaranın altına koy geç.

Hocam orayı düşündüm aslında doğal gaz borusuna zincirleyip disk kilidi ve alarm + branda olur gibime geliyor bir alt sokakta bir kişi daha CG motor bırakıyor ince bir zincirle sadece.

Eğer böyle bir yere koyacaksan disk kilidinin ve zincirin en iyilerinden birisini almalısın. Aksi takdirde 5dk içinde yürütürler ruhun duymaz.

Hocam peki motordan sizce şu anlık vazgeçmek nasıl bir karar hemen yanı başımıza yeni kültür merkezi inşaa ediyorlar orada kapalı otopark projesi var yapımına başlandı da tahmini 2 yılı var o zamana kadar elektrik bisiklet nasıl olur sizce okul için kullanacağım ve günlük gezmek için.

Olabilir ama fiyatların yerinde durmayacağıda aklınızda bulunsun. Bugün aldığınız ürün yarın farklı olabilir. Kendinize güveniyorsanız ben motoru çaldırmam derseniz alabilirsiniz. Binanızda kamera varsa işiniz biraz daha kolay ama adalet yerini bulur mu bilinmez.

Benim oturduğum bina da bu şekilde kilitlere bi ton para vermek istemiyorum üstelik kilitler maks 1 saatte açılıyor belediye otoparkına park ediyorum aylık 225 tl.

Benim oturduğum bina da bu şekilde kilitlere bi ton para vermek istemiyorum üstelik kilitler maks 1 saatte açılıyor belediye otoparkına park ediyorum aylık 225 tl.
Hocam 15 dk yürüme mesafesinde yani her gün biraz zor olabilir

Kamera da yok maalesef alırsak direk otopark yolu gözüküyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…