Motor almaya değer mi?

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Arkadaşlar selamlar. Sorum şu malum araba alacak durumum yok. Bende bir motorcu ehliyeti almaya karar verdim. Sizce şöyle spor bir motor almaya değer mi? Fazla hız yapmam zaten. Sadece ulaşım için.

Arkadaşlar selamlar. Sorum şu malum araba alacak durumum yok. Bende bir motorcu ehliyeti almaya karar verdim. Sizce şöyle spor bir motor almaya değer mi? Fazla hız yapmam zaten. Sadece ulaşım için.

Spor motor derken? Hangi modellerden bahsediyorsunuz? Bana kalsa alma derim. Bir tane ekmek poşetini taşıyamazsın. Çok aşırı yakır tüketir. Şu an için alınacaj en konforlu motosikletler bunlara uygun olanlar. Benim tavsiyem yamaha XMAX 250 NMAX 155 tarzı vasıtalar harika.

Spor motor derken? Hangi modellerden bahsediyorsunuz? Bana kalsa alma derim. Bir tane ekmek poşetini taşıyamazsın. Çok aşırı yakır tüketir. Şu an için alınacaj en konforlu motosikletler bunlara uygun olanlar. Benim tavsiyem yamaha XMAX 250 NMAX 155 tarzı vasıtalar harika.
Hocam sizin gösterdiğiniz biraz klâsik gibi spordan kastım böyle biraz gösterişli bir motor. Aldım mı güzle almak istiyorum.

Fazla hız yapmayacaksanız ve spor bir şey arıyorsanız Ybr 125 iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı