U Umut.1 Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Motor Drift L 125 dün bayiden 0 aldım. Motor çalışmıyorken arıza lambası yanıyor çalıştırınca sönüyor bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2025
Motor Drift L 125 dün bayiden 0 aldım. Motor çalışmıyorken arıza lambası yanıyor çalıştırınca sönüyor bir sıkıntı olur mu?
4 498170 Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 188 23 Mart 2025 #2 O arıza lambası motorsikletin motoru aktif değilken yanar zaten. Anlamı da motor şuan çalışmıyor demektir. Artı 0 Eksi
O arıza lambası motorsikletin motoru aktif değilken yanar zaten. Anlamı da motor şuan çalışmıyor demektir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.283 Makaleler 3 Çözümler 197 23 Mart 2025 #3 Yağ basınç uyarı ışığı o. Motor kapalıyken yağ basıncı olmadığı için yanar, çalıştırınca söner. 498170 dedi: O arıza lambası motorsikletin motoru aktif değilken yanar zaten. Anlamı da motor şuan çalışmıyor demektir. Genişletmek için tıkla... Yolda giderken yanınca da mı motor çalışmıyor demek oluyor o zaman? Artı 0 Eksi
Yağ basınç uyarı ışığı o. Motor kapalıyken yağ basıncı olmadığı için yanar, çalıştırınca söner. 498170 dedi: O arıza lambası motorsikletin motoru aktif değilken yanar zaten. Anlamı da motor şuan çalışmıyor demektir. Genişletmek için tıkla... Yolda giderken yanınca da mı motor çalışmıyor demek oluyor o zaman?
4 498170 Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 188 23 Mart 2025 #4 ItsAllGoodman dedi: Yağ basınç uyarı ışığı o. Motor kapalıyken yağ basıncı olmadığı için yanar, çalıştırınca söner. Yolda giderken yanınca da mı motor çalışmıyor demek oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Üreticiler her olay için farklı uyarı ışığı mı koyuyorlar? Arkadaşa anlatmak için basite indirgedim sadece. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Yağ basınç uyarı ışığı o. Motor kapalıyken yağ basıncı olmadığı için yanar, çalıştırınca söner. Yolda giderken yanınca da mı motor çalışmıyor demek oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Üreticiler her olay için farklı uyarı ışığı mı koyuyorlar? Arkadaşa anlatmak için basite indirgedim sadece.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.283 Makaleler 3 Çözümler 197 23 Mart 2025 #5 498170 dedi: Üreticiler her olay için farklı uyarı ışığı mı koyuyorlar? Arkadaşa anlatmak için basite indirgedim sadece. Genişletmek için tıkla... Her uyarı için ayrı ışık yok ama uyarı ışığı yanıyor diye motor çalışmıyor veya bozuldu yorumu yapılmaz. Honda'nın scooterlarını sıkıştırınca uyarı ışığı yakıyor örneğin hiçbir sorun olmamasına rağmen. Artı 0 Eksi
498170 dedi: Üreticiler her olay için farklı uyarı ışığı mı koyuyorlar? Arkadaşa anlatmak için basite indirgedim sadece. Genişletmek için tıkla... Her uyarı için ayrı ışık yok ama uyarı ışığı yanıyor diye motor çalışmıyor veya bozuldu yorumu yapılmaz. Honda'nın scooterlarını sıkıştırınca uyarı ışığı yakıyor örneğin hiçbir sorun olmamasına rağmen.