Motor Ehliyet Sınavı İçin Güzergah Ezberlenmeli mi?

UmursamayanAdam

Hectopat
Üyesi olduğum ve bana sözde eğitim veren kursum, sadece motoru verip "kendin öğren" dedi. Yaklaşık 5-6 gündür eğitime gidiyorum, daha hiç hoca yanıma gelip de "şu şöyle, bu böyle" demedi. Hep YouTube’daki videolardan öğrendim. Bu güzergahı videolardan ezberleyebileceğimi sanmıyorum, hocanın da yaptığı bir şey yok, sadece oturuyor. Parkur yerinde diğer hocalar öğrencileriyle ilgileniyor, onlara anlatıyor ama bende öyle bir şey yok. Diğer kurslar önde öğretmen, arkada öğrenci olacak şekilde güzergah öğretiyorlar. Ne yapmam lazım? Videolardan izlediğimle karıştırabilirim. O kadar ilgisiz bir kurs ki, motoru nasıl kaldıracağımı bile kendim deneyerek öğrendim, yanıma gelip de "şöyle kaldır" diyen olmadı.

Nasıl bir kurs burası hocam?

Nasıl bir kurs burası hocam?
Benim de kursum aynen bunu yaptı genel kurslar eğitim vermiyor motosiklet için.

Sınav günü komisyon aracının sinyallerine bakarak nereye gideceğini kestirebilirsin. Sonuçta onun da dönmesi için sinyal vermesi lazım.

Önümde bi araç vs. olacaksa sıkıntı yok

Hocam hangi kurs bura yanlışlıkla gitmeyelim, parkurda eğitim yapan diğer arkadaşlara sorarsanız yardımcı olacaklardır hocam.
Bide Kaç paraya patladı hocam bende yazilmayi düşünüyorumda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…