sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ağustos 2024 #1 Merhaba bir tane motor eldiveni sipariş verdim fakat elime bayağı büyük geldi Çin'den geldiği için iade edemiyorum ters çevrilmiyor parmaklı bir eldiven tam oturması için elime ne yapabilirim? Bir yöntemi var mıdır?
Merhaba bir tane motor eldiveni sipariş verdim fakat elime bayağı büyük geldi Çin'den geldiği için iade edemiyorum ters çevrilmiyor parmaklı bir eldiven tam oturması için elime ne yapabilirim? Bir yöntemi var mıdır?
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.323 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ağustos 2024 #2 Soğuk havada içine polarlı eldiven giyersin boşver.
sparkle35 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ağustos 2024 #3 FleiaX dedi: Soğuk havada içine polarlı eldiven giyersin boş ver. Genişletmek için tıkla... Ama yazlık eldiven kışlık motor eldivenim zaten var.
FleiaX dedi: Soğuk havada içine polarlı eldiven giyersin boş ver. Genişletmek için tıkla... Ama yazlık eldiven kışlık motor eldivenim zaten var.