Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Mat Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklar
www.motomax.com.tr
Kaskı ucuza aldım bütçe kısıtlı olduğu için. Montu almışken 3 mevsim almak istedim. Zaten kısa mesafe süreceğim, motor alınca sizce kaskı iptal edip 10 bin bandında mı alayım? Aldığım kaskın da standardı iyi gibi duruyor. Para biriktirmeye yeni başladım ama ilk ekipmanları almakla yanlış mı yaptım bilmiyorum. İleride CB250R tarzı bir motorla başlayacağım.
Kask normalde 6 bin falan piyasası giriş seviyesi meşhur kasklardan biri 1 gunde stokları bitirdi millet iyisi 9 bin Carbon versyonu 12 k dizlikte kask kadar olmasa da önemli görüyorum diz ameliyatı dünya para ve eski hali de olmuyor.
Kask normalde 6 bin falan piyasası giriş seviyesi meşhur kasklardan biri 1 gunde stokları bitirdi millet iyisi 9 bin Carbon versyonu 12 k dizlikte kask kadar olmasa da önemli görüyorum diz ameliyatı dünya para ve eski hali de olmuyor.
Başka desen vardır belki bir marka daha var 12'ye karbon hem de yarış modeli bilinmediği için satılmamış o 6 klık prof dizliği 3.5'a aldım güzel şeyler var.