Nusun Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Arkadaşlar yakın zamanda motor alacagım takip cihazı da almak istiyorum calıştıgım markete. Kiwi KPLD-10970 GPS bu GPS geldi. Ucuz bir şey alınır mı? Alınmazsada başka GPS önerebilir misiniz ve yazdığım modelin dejavantajları kötü yanları nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Arkadaşlar yakın zamanda motor alacagım takip cihazı da almak istiyorum calıştıgım markete. Kiwi KPLD-10970 GPS bu GPS geldi. Ucuz bir şey alınır mı? Alınmazsada başka GPS önerebilir misiniz ve yazdığım modelin dejavantajları kötü yanları nelerdir?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.531 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Telefonun samsungsa smarttag önerebilirim. Gayet güzel çalışıyor.
Nusun Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 @Psyduck17 bir arkadaş için araştırıyorum iphone kullanıyor Turuncu markanın kablolusunu önerenler gördüm nasıldır
@Psyduck17 bir arkadaş için araştırıyorum iphone kullanıyor Turuncu markanın kablolusunu önerenler gördüm nasıldır
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.531 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 Nusun dedi: @Psyduck17 bir arkadaş için araştırıyorum iphone kullanıyor Turuncu markanın kablolusunu önerenler gördüm nasıldır Genişletmek için tıkla... O zaman en mantıklısı airtag. Smarttag'den bile güzel çalışıyor. Nusun dedi: Turuncu markanın kablolusunu önerenler gördüm nasıldır Genişletmek için tıkla... hiç kullanmadım ama büyükçe bir cihaz. Motorda saklayacak yer bulunabilirse mantıklı olabilir. Benim motoruma asla sığmaz.
Nusun dedi: @Psyduck17 bir arkadaş için araştırıyorum iphone kullanıyor Turuncu markanın kablolusunu önerenler gördüm nasıldır Genişletmek için tıkla... O zaman en mantıklısı airtag. Smarttag'den bile güzel çalışıyor. Nusun dedi: Turuncu markanın kablolusunu önerenler gördüm nasıldır Genişletmek için tıkla... hiç kullanmadım ama büyükçe bir cihaz. Motorda saklayacak yer bulunabilirse mantıklı olabilir. Benim motoruma asla sığmaz.
Nusun Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 331 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Psyduck17 dedi: O zaman en mantıklısı airtag. Smarttag'den bile güzel çalışıyor. hiç kullanmadım ama büyükçe bir cihaz. Motorda saklayacak yer bulunabilirse mantıklı olabilir. Benim motoruma asla sığmaz. Genişletmek için tıkla... Airtag duydugum kadarıyla yakındaki telefonlardan sinyal alarak konum gösteriyor eger telefonsuz bir yere motor kacırılsa ne olur
Psyduck17 dedi: O zaman en mantıklısı airtag. Smarttag'den bile güzel çalışıyor. hiç kullanmadım ama büyükçe bir cihaz. Motorda saklayacak yer bulunabilirse mantıklı olabilir. Benim motoruma asla sığmaz. Genişletmek için tıkla... Airtag duydugum kadarıyla yakındaki telefonlardan sinyal alarak konum gösteriyor eger telefonsuz bir yere motor kacırılsa ne olur
berat.k25 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 457 16 Mart 2025 #6 Nusun dedi: AirTag duydugum kadarıyla yakındaki telefonlardan sinyal alarak konum gösteriyor eger telefonsuz bir yere motor kacırılsa ne olur? Genişletmek için tıkla... Yakında iPhone yoksa konununu öğrenemezsin
Nusun dedi: AirTag duydugum kadarıyla yakındaki telefonlardan sinyal alarak konum gösteriyor eger telefonsuz bir yere motor kacırılsa ne olur? Genişletmek için tıkla... Yakında iPhone yoksa konununu öğrenemezsin
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.531 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 Nusun dedi: Airtag duydugum kadarıyla yakındaki telefonlardan sinyal alarak konum gösteriyor eger telefonsuz bir yere motor kacırılsa ne olur Genişletmek için tıkla... İçine hat takılıp yıllık abonelik satın alınmayan bütün gpsler bu şekilde çalışıyor.
Nusun dedi: Airtag duydugum kadarıyla yakındaki telefonlardan sinyal alarak konum gösteriyor eger telefonsuz bir yere motor kacırılsa ne olur Genişletmek için tıkla... İçine hat takılıp yıllık abonelik satın alınmayan bütün gpsler bu şekilde çalışıyor.