Motor için kask ve eldiven önerisi

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
EXO 391 kullanıyorum. Visör bulamıyorum biraz sıkıntılı onun dışında problem yok öneririm.
Bende baktım bulamadım ben özellikle siyah vizör istiyorum. Öneriniz var mıdır ?

Bende baktım bulamadım ben özellikle siyah vizör istiyorum. Öneriniz var mıdır ?
Exo 520 nasıldır hocam ?

Son düzenleme:
Bence kaska daha çok verin eldivene 2000TL civarı. Montunuz, pantolonunuz ve ayakkabınız var mı?
Ben motora binerken mont içine göğsüme gazete koyuyordum faydasi çok rüzgâr geçmez.Bu ek bilgiyi unutma!Kulaklar korunmalı...Motosiklet sitelerinde bu kask eldiven bilgileri var.Kaliteli marka çok,fiyatlar pahalı...Amazon'da kask ZEUS ve AGV markalar var üye ol incele onlar hesaplı ucuz...3,500-16 000 TL arası.30 gün para iade garantisi veriyor.

Önerileriniz var mıdır hocam ? bide kask beden tablosunda 1 santim bir şey fark eder mi
Kaskı denemeden alma, kasktan kaska da beden değişebiliyor. Mesela ben Axor denedim L oldu ama AGV aldım M oldu, eldivende de aynısını yaşadım.

Mont kendi kullandığımı önerebilirim. Prosev 18609 modeli gayet memnunum, bunun yerine Xspeed War da alabilirsin.

Eldiven olarak bunu alabilirsin.

Fiyat performans olarak ne kadar iyi bilmiyorum fakat ben AGV K1S kullanıyorum.

Ben motora binerken mont içine göğsüme gazete koyuyordum faydasi çok rüzgâr geçmez.Bu ek bilgiyi unutma!Kulaklar korunmalı...Motosiklet sitelerinde bu kask eldiven bilgileri var.Kaliteli marka çok,fiyatlar pahalı...Amazon'da kask ZEUS ve AGV markalar var üye ol incele onlar hesaplı ucuz...3,500-16 000 TL arası.30 gün para iade garantisi veriyor.
Bilgi için teşekkür ederim. Şu anda AGV K1S kask kullanıyorum hali hazırda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı