Motor kaskı malzemesiz nasıl temizlenir?

numune23

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Kask temizleyici özel ürünlerim yok. Evde bulanabilecek temizliyicilerle nasıl kaskı zarar vermeden temizliyebilirim? Sadece vizor ve güneşliği temizleyeceğim kask fazla kirli değil.

@Görkem Umut motor konusunda yardımcı oldun abi belki bu konuda da bilgilisindir diye etiketledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@derstein Camsil ağır bir kimyasal olabilir plastik yüzey için ve pinlock varsa düşük bir ihtimal de olsa pinlock silikonunu gevşetebilir. O yüzden kullanmayın.

@numune23 Malzeme yoksa en güzel çözüm arkadaşların dediği gibi su + peçetedir.

Ben Motul M1 Motosiklet Kask Vizörü Temizleyicisi kullanıyorum. Link atmadım bir sürü farklı fiyatı var diye. En son 150-160 liradan 1 koli stoklamıştım. Şimdi 250 lira civarlarında fiyatı. Özellikle kuruyan böcekleri çıkartmada müthiş bir ürün.

@derstein Camsil ağır bir kimyasal olabilir plastik yüzey için ve pinlock varsa düşük bir ihtimal de olsa pinlock silikonunu gevşetebilir. O yüzden kullanmayın.

@numune23 Malzeme yoksa en güzel çözüm arkadaşların dediği gibi su + peçetedir.

Ben Motul M1 Motosiklet Kask Vizörü Temizleyicisi kullanıyorum. Link atmadım bir sürü farklı fiyatı var diye. En son 150-160 liradan 1 koli stoklamıştım. Şimdi 250 lira civarlarında fiyatı. Özellikle kuruyan böcekleri çıkartmada müthiş bir ürün.
Çok uzun süredir camsille siliyorum dış tarafı ve iç pinlock'un yüzeyinide sorun yaşamadım. Camsili peçeteye sıkıp pinlock'un yüzeyini siliyorum ve duruluyorum.

Biz endurocular için öyle olmuyor😅 kaskı komple sök hava kanallarına hava tut temizle çamuru çıkart tozu çektir pedleri yıka. Haftada 2 kere yapınca bir yerden sonra bıktım içini dışını ıslak mendil ile siliyorum ayda bir temizlerim detaylı😅 zaten balaklavayı geçirince bi gözüm açık kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı