Bundan sonra hayatımda motor olmayacak hocam. Aileminde rızası yok benimde isteğim yok zaten. Motor almayın diyemem ancak, yarınınız göremeyebilirsiniz.
Yani yüksek ihtimalle öleceğim bir kazaydı. Benin için bir anı olarak kalmaz ancak hayatımı daha iyi geçirebilirim. Hayatının değeri bir gün güle oynaya seçtiğin bir kafa kaskına bağlanınca garip oluyor insan. Kuzenimde beni canlı gördüğü için kendi motorunu satacak. En iyi dostumla kalan 1 ömür diyebiliz. Bu arada 1 kolum alçıda tek elle yazıyorum. Bir gözümde az görüyor. Yanlış yazarsam affola.
Geçmişler olsun. Motor işi gerçekten saçmalık hocam isteyen sövsün saysın ama harbiden böyle gereksiz tehlikeli. 1 2 kez kullanılan birşey değil bu belki on yıllarca kullanılıyor kaza yapma oranı gerçekten çok yüksek araç gibi hafif vurdum otosanayide yaptırdım gitti bitti olmuyor. Araç alamıyorsanız gidip de motora yönelmeyin toplu taşıma kullanın özel araç olmazsa olmaz diye birşey yok candan değerli değil. Basit bir kazada bile ciddi yaralanabileceğiniz ya da ölebileceğiniz bir alet motor.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Her pozisyonda her an her yerden önüne araç, motor, kedi, çocuk atlayacakmış gibi sürmezsen motorda kaybediyorsun. Biraz şanssız olman yeterli kaza yapmak için. Daha da şanssızsan 10 kmh ile bile düşüp sakat kalabilirsiniz.
Bende 100 CC vardı cub. Onunla 2 defa kaza atlattım çok şükür başka kazam olmadı çok dikkatli sürmek lazım bu araçları.
80'le ve LS2 ile arabaya kafalama girdim ön cam içe doğru 20 santim girdi her yeri çatladı falan takla atmadan ağır çekimde yere düştüm sıfır damage. LS2 diyip geçmemek lazım. Hiç yoktan iyidir.