Motor marş basmıyor

kubicayir

Decapat
Daha fazla  
Subab ayarı yaptım marşa bastım tak etti kaldı. Ayak marşı da taş gibi basılmıyor. Sürekli subab ayarı yapıyordum, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya sıkıntıya sokmuşsun kendini. Bujiyi söküp ayak marşıyla bi çevirmeyi dene. Eğer dönüyorsa valveler hatalı. Sıkışma olduğu için dönmüyor. Zincir ayarlaması kaymış da olabilir. Zamanlamayı düzenlemen gerekiyor olabilir.

Yarın bakayım. Umarım çok masraf çıkmaz.

Senteye alırken yanlış almış olabilir misin? Krank dönüyor mu şu an?

Her zaman yaptığım gibi yaptım. İlk marşa basmaya başladığımda dönüyordu. Ama şu an ayak marşı taş gibi yarın söküp bakacağım.

Her zaman yaptığım gibi yaptım. İlk marşa basmaya başladığımda dönüyordu. Ama şu an ayak marşı taş gibi yarın söküp bakacağım.

Krank elle dönmüyorsa subaplar piston ile aşk yaşıyor olabilir ki umarım olmaz çok can sıkıcı bir durum. Şu an krank kilitlemiş olabilir. Açmadan belli olmaz.

Krank elle dönmüyorsa subaplar piston ile aşk yaşıyor olabilir ki umarım olmaz çok can sıkıcı bir durum. Şu an krank kilitlemiş olabilir. Açmadan belli olmaz.

Krank kitlerse nasıl çözülür?

Bakmanızı tavsiye ederim hocam herkes krankla ilgili yorum yapmış ama sorun belkide bu parçadadır. Modeli nedir motorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…