Motor marş basmıyor

Bakmanızı tavsiye ederim hocam herkes krankla ilgili yorum yapmış ama sorun belkide bu parçadadır. Modeli nedir motorun?
Kuba çita 50r. (Orijinal krank 125 üst kapak 65.5 silindir piston 200 karbüratör var)

Karbüratore su kaçtı mı desem bahsettiğiniz işlemle alakası yok.
Muhtemelen marş dinomosu ile alakalı bir sorun.

Karbüratore su kaçtı mı desem bahsettiğiniz işlemle alakası yok.
Muhtemelen marş dinomosu ile alakalı bir sorun.

Bence subablar pistona oturmuş olabilir. Marşta basılmıyor. Pistonu ve üst kapağı yenilerim artık.

Piston sıkıştığı için olabilir. Eğer öyle ise sökmeden krank durumu belli olmaz. Emme ve egzoz kaç yaptınız?

Ayak marşı kilitlemiş.

Teneke kutusuyla yapıyordum yine teneke kutusuyla yaptım. Emme tek kat egzoz çift kat.

subab ve piston sağlam.

Son düzenleme:
Ne yaptın? Noldu?

Arkadaşında dediği gibi marş kilitledi büyük ihtimalle bugün biraz araştırma yapacağım yarın sökerim. Değişecek parçaları değiştiririm.

Arkadaşında dediği gibi marş kilitledi büyük ihtimalle bugün biraz araştırma yapacağım yarın sökerim. Değişecek parçaları değiştiririm.

Bir de marş motorunu açıp demizlemek lazım önceden de dengesizdi.

Piston sıkıştığı için olabilir. Eğer öyle ise sökmeden krank durumu belli olmaz. Emme ve egzoz kaç yaptınız?

Ayak marşı kitlemiş.

Ayak marşı kitlemiş.

Dosya Ekleri

• IMG_2299.jpeg
    164 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2300.jpeg
    164,1 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Ayak marşı kitlemiş.
@Megaton Hocam konudan bagımsız kışın kullanabilecegim karlı yollarda gidebilecek yılda ortalama 90 100 gün yagışlı olan karadeniz bölgesine yerleşecegim de mondialin xtreme max 200 gibi cross motorlar almayı düşünüyorum işe gidip gelecegim ayda toplasana 200km yaparım gibi motorlardan da pek anladıgım yok zamanımı pek motorlara veya araca ayırmayı sevmiyorum rahatlık benim için ön planda iş yakın oldugu için böyle bir şeyi tercih edeyim dedim gidiş geliş toplam 5km böyle bir yer için ne önerirsiniz karda kışta gidebilecek fiyatı aşırı olmayan mondial xtreme gibi olan 70k gibi bir fiyatı var sıfır motor için uygun geldi ne almalıyım bu mondial xtreme 2025 modellerini filan önerirmisiniz.

max 200i ymiş hocam baktığım motor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…