N Nrok Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 206 Çözümler 5 16 Ağustos 2025 #1 Bir tane 2. el motor montu begenmistim fakat orijinal degilmis. Korumalari falan var ama orijinal olmayan urunun korumasi ise yarar mi?
Bir tane 2. el motor montu begenmistim fakat orijinal degilmis. Korumalari falan var ama orijinal olmayan urunun korumasi ise yarar mi?
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.578 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 Nrok dedi: Bir tane 2. el motor montu begenmistim fakat orijinal degilmis. Korumalari falan var ama orijinal olmayan urunun korumasi ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Orijinali bile %100 korumuyor ben sana öyle diyim sen anla...
Nrok dedi: Bir tane 2. el motor montu begenmistim fakat orijinal degilmis. Korumalari falan var ama orijinal olmayan urunun korumasi ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Orijinali bile %100 korumuyor ben sana öyle diyim sen anla...
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.914 Çözümler 175 17 Ağustos 2025 #3 Nrok dedi: Bir tane 2. el motor montu begenmistim fakat orijinal degilmis. Korumalari falan var ama orijinal olmayan urunun korumasi ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Yaramaz.
Nrok dedi: Bir tane 2. el motor montu begenmistim fakat orijinal degilmis. Korumalari falan var ama orijinal olmayan urunun korumasi ise yarar mi? Genişletmek için tıkla... Yaramaz.