Motor mu yoksa araba mı?

Çınar1702

Picopat
Yer
Davutlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi
Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci:
Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama
2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth:
Bluetooth:
Blutooth 5.3
Herkese selamlar çok karasız kaldım motor mu sürsem araba mı diye. Tehlikelerden de düşünüyorum. Köy yollarında motor sürerken önüme yaban domuzu çıkarsa diye korkuyorum. Yani sizce önerileriniz? Motor da çocukluk hayalim

Köyde kullanıyorsanız ve genellikle tek binmicekseniz araba eğer çok motor istiyorsanız cross tarzı almanızı tavsiye ederim eğer bütçe çok fazlaysa africa Twin tavsiye ederim.

Köy yolları engebeliyse motor biraz sorun olabilir. Önüne köpek domuz vs çıkarsa onlardan kaçmaya çalışırken dengeni kaybetmen gibi. Bütçe varsa araba öneririm.

Çocukluk hayalinizden vazgeçmeyin ama ön sıraya otomobili koyun. Köy yerinde otomobil büyük avantajdır. Yağmurlu bir havada dizleriniz üşüyerek motosiklet kullanıp ve üzerine donunuza kadar ıslanınca diz ağrısı çekmek hoş olmuyor

Sonrasında uygun yollu enduro alıp keyfinize bakarsınız.

Tabii her şeyin tehlikesi vardır otomobilinde. Ancak motor bariz olarak tabii daha tehlikelidir. Onun haricinde araba sürmesi bana çok daha keyifli ve konforlu geliyor kapalı bir alan, klima, müzik gibi şeyler de var. İstediğin zaman yada zorda kalsan içinde bile uyuyabilirsin yani.

Müzik motorda da dinlenebiliyor. Bana her zaman motor daha çekici gelmiştir, sinek gibi gitmek daha cazip geliyor.

Müzik motorda da dinlenebiliyor. Bana her zaman motor daha çekici gelmiştir, sinek gibi gitmek daha cazip geliyor.

Bana da Honda falan hep hoşuma giderdi çocukken

Müzik dinleniyor kask dada

Güzel olur soğuğu severim

Motor çocukluk hayalinizse motor alın derdim fakat köy yollarında sürülmez o yüzden araba.

Düzköyde yaşarız

Köy yolları engebeliyse motor biraz sorun olabilir. Önüne köpek domuz vs çıkarsa onlardan kaçmaya çalışırken dengeni kaybetmen gibi. Bütçe varsa araba öneririm.

Köpek hikaye yaban domuzu sıkıntı 150 basarak kaçarız

Bence araba.
Köyde motor sürmesi daha zor olabilir ve dediğin gibi domuz çıkarsa sorun olur.

Kaçarız ya 150 basarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…