Motor sürmek çok mu tehlikeli

100 km ile gittiğin bir yolda orta boy bir taş olmaz. Hadi var diyelim, göremediysen senin problemindir. Kaç km tecrüben var?

İstediğin kadar tecrüben olsun ego kasmalık bir durum olduğunu zannetmiyorum orta boy veya küçük dengen kaydığında taşın boyutumu önemli olacak?

Motor sürmek evet tehlikeli, bunu en basit sebebi arabalar. Önerim sürmemeniz. Sürecekseniz de lütfen tüm güvenlik kurallarına uyun. Ve gerekli malzemeleri giyin.

Vallahi hocam, sad edit için R6 alıp 300 km/h hızla gitmek tehlikeli ve ölüme neden olabilir ama ekipmanı doğru kullanıp sürüş yaparsa bir şey olmaz. Bazı kişiler altına sadece şort giyip motor sürüyor, bir düştüğünde 500 derece olan asfaltla sürtünme sonucu yanıyorlar. Bu yüzden ekipman çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin kadar tecrüben olsun ego kasmalık bir durum olduğunu zannetmiyorum orta boy veya küçük dengen kaydığında taşın boyutu mu önemli olacak?
Mantıksız bir senaryo olduğunu söylüyorum. Yolun ortasındaki taşa sürmezsin, 100 km ile gidilebilecek bir yolda da taş olmaz, olamaz.

Mantıksız bir senaryo olduğunu söylüyorum. Yolun ortasındaki taşa sürmezsin, 100 km ile gidilebilecek bir yolda da taş olmaz, olamaz.

Ya arkadaş riskli mi değil mi diye sormuyor mu derdini anlayamadım. Bir de otoyolları 7/24 kontrol mu ediyorsun? Ölü hayvanları da mı görmüyorsun anlamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tehlikeli olan motor değil, insanlardır. Ben belki de 100 tane eğitim videosu izledim, bunu kendime entegre ettim ama bunlara rağmen boş yolda minibüs önüme kırdı ve düştüm, 1 aydan fazladır ayak ve diz ağrısı çekiyorum.

Yani ne kadar iyi olursan ol, özellikle İstanbul'da isen bir öküz gelip seni hayattan koparabilir.

Motor sürmek çok mu tehlikeli?

Dostum bu soru troll mü? Yoksa ciddi mi soruyorsun? Nasıl kullandığına göre değişir ne kadar tehlikeli olduğu. Bu soru da sorulacak bir soru değil zaten. İnsanın yaptığı davranışlar bazı şeyleri olumsuz etkileyebilir sonuçta. Düzgün sürerseniz neden tehlikeli olsun. Saçma hareketler yapıyorsanız neden tehlikeli olmasın?

AEA yola atlayan ayının birine çarpmıştı

Yola ayı da atlar it de atlar, kontrol edeceksin, uygun hızlarda süreceksin. Bazen bunu yapsan bile yeterli olmayacak ve yine kazaya karışacaksın. Bu iş böyle.

Taş olur poşet olur meyve kasası olur. Otobanlar bile sürekli temizlik görmüyor. Arabalar bunları ortalar geçer, motorlar için daha tehlikeli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…