C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 24 Ekim 2020 #1 Başlıktaki gibi motor lastiğine ayakkabı boyası sürme herhangi bir şeye yol açar mı? Şu an kullanıyorum.
Başlıktaki gibi motor lastiğine ayakkabı boyası sürme herhangi bir şeye yol açar mı? Şu an kullanıyorum.
Çözüm Taptic 24 Ekim 2020 cxnnorx dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Lastiğin yapısını bozar, çürümesine sebep olur. Lastik ile asfalt arasında başka bir şey istenmez. Tutuş karakteristiği bozulur.
cxnnorx dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Lastiğin yapısını bozar, çürümesine sebep olur. Lastik ile asfalt arasında başka bir şey istenmez. Tutuş karakteristiği bozulur.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 24 Ekim 2020 #2 Hayattan ne kadar sıkıldığına bağlı. Lastik tabanına bir şey sürülmez. Yanaklara da sürmemek iyi olur. Artı 1 Eksi
Hayattan ne kadar sıkıldığına bağlı. Lastik tabanına bir şey sürülmez. Yanaklara da sürmemek iyi olur.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 24 Ekim 2020 #3 Lastik bakım malzemeleri var yapısına uygun ayakkabı boyası çatlatabilir lastiklerde doğal ve yapay kauçuk kullanılıyor... Artı 0 Eksi
Lastik bakım malzemeleri var yapısına uygun ayakkabı boyası çatlatabilir lastiklerde doğal ve yapay kauçuk kullanılıyor...
KS KS C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 24 Ekim 2020 #4 Taptic dedi: Hayattan ne kadar sıkıldığına bağlı. Lastik tabanına bir şey sürülmez. Yanaklara da sürmemek iyi olur. Genişletmek için tıkla... Neden ki ? Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Hayattan ne kadar sıkıldığına bağlı. Lastik tabanına bir şey sürülmez. Yanaklara da sürmemek iyi olur. Genişletmek için tıkla... Neden ki ?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 24 Ekim 2020 #5 cxnnorx dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Lastiğin yapısını bozar, çürümesine sebep olur. Lastik ile asfalt arasında başka bir şey istenmez. Tutuş karakteristiği bozulur. Artı 0 Eksi Çözüm
cxnnorx dedi: Neden ki ? Genişletmek için tıkla... Lastiğin yapısını bozar, çürümesine sebep olur. Lastik ile asfalt arasında başka bir şey istenmez. Tutuş karakteristiği bozulur.
KS KS C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 24 Ekim 2020 #6 Taptic dedi: Lastiğin yapısını bozar, çürümesine sebep olur. Lastik ile asfalt arasında başka bir şey istenmez. Tutuş karakteristiği bozulur. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben dediğim gibi sürdüm nasıl çıkartırım? Artı 0 Eksi
Taptic dedi: Lastiğin yapısını bozar, çürümesine sebep olur. Lastik ile asfalt arasında başka bir şey istenmez. Tutuş karakteristiği bozulur. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben dediğim gibi sürdüm nasıl çıkartırım?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 24 Ekim 2020 #7 cxnnorx dedi: Şimdi ben dediğim gibi sürdüm nasıl çıkartırım? Genişletmek için tıkla... Dikkatli olun bir süre. Sürdükçe kendiliğinden çıkacaktır. Tekrar sürmeyin, bir seferden pek bir zarar gelmez.. Artı 0 Eksi
cxnnorx dedi: Şimdi ben dediğim gibi sürdüm nasıl çıkartırım? Genişletmek için tıkla... Dikkatli olun bir süre. Sürdükçe kendiliğinden çıkacaktır. Tekrar sürmeyin, bir seferden pek bir zarar gelmez..