Motor yükseltme önerisi

Eray232

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 24 model PCX scooter sürmekteyim. Motorumu değiştirme kararı aldım, ben motorsikletimin şehir içi ve şehir dışı olarak kullanmayı tercih ediyorum. 125 CC şehir dışında yetersiz kalıyor, sürekli motosiklet değiştiren birisi değilim o yüzden 250 CC'ye sıcak baksam da 350 CC bir scooter alıp uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.

250CC vs 350CC diye bir karşılaştırma yapman mantıklı değiş çünkü bir R25 gücü var bir F250 gücü var, ikisi de CC olarak aynı olsa da bambaşka motorlar. Scooter olarak muhtemelen Forza'yı düşünüyorsun, uzun yol için de güzel motor şehir içi için de güzel, biraz zevk ve konfor meselesi, bana göre herhangi bir türün vitesli motoru scooterlardan güzel, bütçe ve istediğiniz türü belirtirseniz daha sağlıklı olur.

250CC vs 350CC diye bir karşılaştırma yapman mantıklı değiş çünkü bir R25 gücü var bir F250 gücü var, ikisi de CC olarak aynı olsa da bambaşka motorlar. Scooter olarak muhtemelen Forza'yı düşünüyorsun, uzun yol için de güzel motor şehir içi için de güzel, biraz zevk ve konfor meselesi, bana göre herhangi bir türün vitesli motoru scooterlardan güzel, bütçe ve istediğiniz türü belirtirseniz daha sağlıklı olur.
Vitesli motor kullanıcısıydım fakat artık bana hitap etmediğini düşündüğüm için MT-25 mi satıp PCX aldım, Forza'yı düşündüm açıkçası ama fiyatını hak etmediğini ve uzun süre değiştirmeyeceğim için en azından 350 CC ADV gibi bir scooter alma arayışındayım fakat ADV 350'nin de fiyatını hak etmediğini düşünüyorum

Vitesli motor kullanıcısıydım fakat artık bana hitap etmediğini düşündüğüm için MT-25 mi satıp PCX aldım, Forza'yı düşündüm açıkçası ama fiyatını hak etmediğini ve uzun süre değiştirmeyeceğim için en azından 350 CC ADV gibi bir scooter alma arayışındayım fakat ADV 350'nin de fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.

Honda malum yakın zamanda da zam geldi pahalı bayağı, ben olsam o parayı vermezdim scooter için ama karar sizin sonuçta Honda değer de kaybetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı