Motora 25 yaşında başlanır mı?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler şu an halihazırda 640 km yaptığım bir 125CC scooterım var, bu motor beni baydı ve vitesli vir şeye geçmek istedim fakat ailemden onay gelmedi ve bu böyle devam edecek gibi duruyor, üniversitede de almazlar motor ondan sonra kendi paramla alabileceğim gibi gözüküyor. Geç de olsa 25 yaşında falan tekrardan 250CC ile başlarsam geç olur mu? Çünkü hayalim 1000'liklere binmek S1000rr gibi.

50lerinde olan 2 çocuklu babam bile aprilia rs125e binmeye kalktı. motorun yaşı olmaz

Refleks ve heves anlamında söylemiştim.

Ya hocam şimdi bu 17 18 de binince farklı bir havası oluyor ve 25'te geç kalınmış gibi geliyor bana.
sende 25te farklı bir hava yaşayacaksın. Geç kalmadın binme şansın varsa bin tabi geç kaldım diye noktayı koyma

Sende 25'te farklı bir hava yaşayacaksın. Geç kalmadın binme şansın varsa bin tabii geç kaldım diye noktayı koyma.

Ben isterim ama aileye kalsa vitesli motorları çok tehlikeli görüyor kaza yaparsın diyorlar bende onlara şu anki motorumla kaza yapma olasılığımın aynı olduğunu söylüyorum fakat dinleyen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…