Motorda App plakadan normal plakalığa geçmek yasal mıdır?

Murat1064

Hectopat
Daha fazla  
Selam, 2020 model Pulsar NS200 almaya karar verdim. Bir tane ilan buldum aradım herhangi bir sorunu çarpması vs. yok bakımları düzenli yapıldı dedi satıcı. 22000 km'de imiş ve piyasanın 5 bin TL kadar altında bir rakam istiyor.
Ek olarak sonradan söylediği daha önceden 48xxxx App plaka takılıymış sonradan 35xxxx normal plakalığa geçmiş bu işlem nedir nasıl ve neden oluyor, yasal olarak bir kusur mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 2020 model Pulsar NS200 almaya karar verdim. Bir tane ilan buldum aradım herhangi bir sorunu çarpması vs. yok bakımları düzenli yapıldı dedi satıcı. 22000 km'de imiş ve piyasanın 5 bin TL kadar altında bir rakam istiyor.
Ek olarak sonradan söylediği daha önceden 48xxxx App plaka takılıymış sonradan 35xxxx normal plakalığa geçmiş bu işlem nedir nasıl ve neden oluyor, yasal olarak bir kusur mudur?
Bu yasal değil, acaba o plaka nasıl değişti? Kaybetti ve yasal olarak değiştirmiş olabilir ama bunun APP olup olmaması ile alakası yok. Daha kötü senaryo sahte plaka ile kullanıyor olma ihitmali.
NS200'e binenlerin çoğu çok masum çocuklar sayılmaz, iyice araştırmakta fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı