Motorda kesinlikle kaza yapılır denilebilir mi?

KopernikPizza

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, herkese iyi Sosyaller. 18 yaşındayım ve bu yıl üniversite sınavına gireceğim. Kendimce okurken çalışma vs hayallerim var pek oranın detayına inmek istemiyorum. Asıl konuya geleyim. Sorum şu: Motor gerçekten bahsedildiği gibi şeytan işi mi? İllaki motor kullanan kaza mı yapıyor yani? Ailem pek sıcak bakmıyor buna. Sizin düşünceleriniz neler?

Türkiye'de şeytan işi.

Çevremde motor süren çok kişi var, sen istersen dünyanın en iyi motor süren kişisi olsan bile çevrendeki araçlar çok önemli, daha 3 aydır motor süren arkadaşım bile 2 3 kere kaza yaptı, hiçbiri kendi hatası değildi.

Eğer absürt kullanmaz, ekipman kullanır ve kurallara uyarsanız büyük ihtimalle kaza yapmazsınız fakat Türkiye trafiğinde elbet biri sizi bulur şahsen, daha doğrusu bulma ihtimali çok yüksek. Siz kaza yapmasanız bile size kaza yaptırabilirler.

Kaşınırsan kaşıyan bir araç motosiklet. Her gördüğün araya dalarsan, hareketli trafikte filtreleme yaparsan, makas atarsan, şehir içinde (ara sokaklar) 100'le gidersen %99.99 kaza yaparsın.

Ha bunları yapmayıp ekstra dikkatli olmazsan başkası gelir sana çarpar. O yüzden araba kullanırkenki halinden en az 3-4 katı dikkatli olmak gerekiyor.

Eninde sonunda ufak tefek kazalar oluyor mesela elim 3. haftasında hala sargıda (sadece yara oldu kırık veya çatlak yok) ama büyük bir kaza olup olmaması sana bağlı

Teşekkürler. Allah rahmet eylesin tekrardan. Dediğiniz ve diğer arkadaşlarında dediği gibi evet. Ama üniversite de olsun alınmaz mı sizce aileme bundan üniversiteye geçince bahsetmeyi düşünüyorum da.

Eninde sonunda ufak tefek kazalar oluyor mesela elim 3. haftasında hala sargıda (sadece yara oldu kırık veya çatlak yok) ama büyük bir kaza olup olmaması sana bağlı.

Geçmiş olsun. Benim düşüncem hem üniversite kazanırsam orada dolaşmak gezmek için hem de heves atmış olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…