Motorola Atrix Teleservice Sorunu

Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar . Forumu sürekli takip ediyordum ve sonunda da kayıt oldum :) Sorunum şu: Cihazımın sol ekranının dokunmatiği boydan boya çalışmıyordu. Garantiye göndereyim dedim. Gönderdim (Göndereli 15 - 20 gün oldu) "Yedek Parça Bekleniyor" diyor. İnternette biraz araştırdım. Araştırma sonucunda "Yedek Parça Bekleniyor" dendiğinde cihazın yapılmayacak!

Boşuna bekleme ve hemen ücret iadesi iste diye yazılar gördüm. Azami tamir süresi 20 gün diye biliyorum. Ayrıca 10 gün içerisinde cihaz tamir edilmezse benzer özellikte cihazı bana temin etmeleri gerekiyordu. Onu da yapmadılar. Sizce ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Merhaba,

Motorola Türkiye piyasasından çekildi. Paralel ithalat olarak gelen birkaç model haricinde Türkiye piyasasında bulunmuyorlar. Bu sebeple yedek parça Avrupa'dan geliyor olabilir. Yedek parça gelmezse de birebir değişim ve para çekini zaten size göndereceklerdir. Hafta sonları hariç toplam 20 gün olduğunda ürün size gelmezse para iadesi isteyebilirsiniz.

Cumartesi pazarları saymazsak 13 gün oluyor bir 10 gün daha bekleyip ücret iadesi isteyeyim o zaman :) Ama aklıma takılan sorun cihaz için ücret iadesi istesen bile vermiyormuş Teleservice . Teleservice garantili telefon alan herkes bu sorundan muzdarip . Herkes ya tüketici hakları ya da hakem heyetine gidip işini 3 ay sonra ancak halledebiliyorlarmış . Böyle bir sorun yaşamadan direk 20 gün sonunda ücret iadesi alma şansım olabilir mi sizce ?

Cumartesi pazarları saymazsak 13 gün oluyor bir 10 gün daha bekleyip ücret iadesi isteyeyim o zaman :) Ama aklıma takılan sorun cihaz için ücret iadesi istesen bile vermiyormuş Teleservice . Teleservice garantili telefon alan herkes bu sorundan muzdarip . Herkes ya tüketici hakları ya da hakem heyetine gidip işini 3 ay sonra ancak halledebiliyorlarmış . Böyle bir sorun yaşamadan direk 20 gün sonunda ücret iadesi alma şansım olabilir mi sizce ?

Haklarınızı bilen biri iseniz bunu kullanıp kısa sürede işinizi halledebilirsiniz. 20 iş günü bittiğinde ürün gelmezse irtibata geçip birebir değişim veya para iadesi talep edin. Para iadesi yapıldığında da ürünü aldığınız yerde kullanabileceğiniz çek veriyorlar diye biliyorum.

Haklarınızı bilen biri iseniz bunu kullanıp kısa sürede işinizi halledebilirsiniz. 20 iş günü bittiğinde ürün gelmezse irtibata geçip birebir değişim veya para iadesi talep edin. Para iadesi yapıldığında da ürünü aldığınız yerde kullanabileceğiniz çek veriyorlar diye biliyorum.
Ürünü internetten (Ereyon) dan almıştım . Kredi kartına yatırırlar mı ki ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı