Motorola Motoluxe XT615 Neden Ucuz ?

Motorolo ATRIX için tek sorun yakında piyasadan kalkacak gibi durması. Şu anda sadece hepsiburada.com'da var. Bugün Pazar olduğu için çoğu telefoncuya ulaşamadım ama çok olumlu yanıt alacağımı düşünmüyorum. Piyasadan kalkacak bir modeli almanın bir zararı olur mu ? Annem niye piyasadan kalkacak diye soruyor SAR değeri yüksekmiş galiba ama Amerika menşeili ürünler öyle genelde.

Motorola ATRIX elime ulaştı. Böyle güzel bir telefona yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Tek kötü yanı kamerası. Zaten daha önce de okuduğum için o konuda umutlanmamıştım. Şu ana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Telefonu keşfetmeye çalışıyorum daha

Hocam nereden buluyorsunuz böyle telefonları Kırk yıl düşünsem, araştırsam böyle bir modelin varlığından haberim olmazdı.

Şu ana kadar :

Asphalt 6 Adrenaline
GTA 3
Modern Combat 3
Splinter Cell Conviction
HAWK

Bu oyunları denedim. Sorunsuz çalışıyorlar. Benim elim alışmadı sadece oyun oynamaya Bir de pil çabuk çabuk bitmese )

Batarya bütün akıllı telefonlarda sorun ne yazık ki, en pahalı cep telefonunu da alsan sık sık şarj etmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…