Motoru üzerine nasıl alınır?

batuweeb

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben internetten bir motor alacağım ancak daha önce hiç almadığımdan ne olur nasıl olur hiçbir bilgim yok o yüzden size danışıcağım, rica ediyorum bilgisi olmayanlar yazmasın!

İnternetten motor alacağım ve adam motorla birlikte 2 evrağı bir otobüs firması ile bulunduğum şehre gönderecekmiş bana bu evraklardan birisi motoru üstüme yapmam için biriside plaka almam içinmiş. Daha önce internetten sipariş eden arkadaşlardan yaşadığınız serüveni anlatır mısınız ne yapmam gerekiyor ona göre alayım şu an ehliyetim yok çünkü 1 ay sonra alacağım ehliyeti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki belgelerle notere gideceksin.

Biri sıfır araç tecil belgesi, biri de plaka basım belgesidir fakat başka şehirden motor alacaksanız otobüsle almayın. Başına bir şey gelirse ortada kalırsınız. Sigortalı bir taşıma firmasıyla taşıtın ya da motoru alıp gelecek birini bulun.
Bu belgeler ile notere mi gidiceğim birde ehliyetim olmadan üstüme yapabilir miyim motoru? teşekkür ederim ekstra bilgi için

Bu belgeler ile notere mi gideceğim bir de ehliyetim olmadan üstüme yapabilir miyim motoru? Teşekkür ederim ekstra bilgi için.
Tecil belgesiyle aracı üstünüze alacaksınız. 1600 TL gibi bir ücreti var. Sonra şoförler odasına gidip plaka bastıracaksınız. Tabii bunlardan önce sigorta yaptırmanız lazım. Ehliyete ihtiyacınız yok. 18 yaşından küçükseniz anne ve babanızın yanında olması lazım aracı üstünüze yapmak için.

Tecil belgesiyle aracı üstünüze alacaksınız. 1600 TL gibi bir ücreti var. Sonra şoförler odasına gidip plaka bastıracaksınız. Tabii bunlardan önce sigorta yaptırmanız lazım. Ehliyete ihtiyacınız yok. 18 yaşından küçükseniz anne ve babanızın yanında olması lazım aracı üstünüze yapmak için.
Teşekkür ederim hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı