Ramazan 42 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, motorumun susturucu ve egzoz manifoldu pas kir var bir de içindeki siyah pislikleri nasıl temizlerim?
Merhaba arkadaşlar, motorumun susturucu ve egzoz manifoldu pas kir var bir de içindeki siyah pislikleri nasıl temizlerim?
B buriate Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 Büyükçe bir tel fırça ile pasları kazımaya çalışın sonra çubuğa bez sarıp içini silin.
Moviie Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gariban Kurye 31 Mart 2024 #3 Ramazan 42 dedi: Merhaba arkadaşlar, motorumun susturucu ve egzoz manifoldu pas kir var bir de içindeki siyah pislikleri nasıl temizlerim? Genişletmek için tıkla... Hocam cif ve tel(fırça olur, evdeki tencereleri temizlemek için kullanılan olur) alıyorsunuz ölümüne bastırmadan hafifçe çizmeyecek şekilde çitileyin ben öyle yapıyorum gayet iyi oluyor.
Ramazan 42 dedi: Merhaba arkadaşlar, motorumun susturucu ve egzoz manifoldu pas kir var bir de içindeki siyah pislikleri nasıl temizlerim? Genişletmek için tıkla... Hocam cif ve tel(fırça olur, evdeki tencereleri temizlemek için kullanılan olur) alıyorsunuz ölümüne bastırmadan hafifçe çizmeyecek şekilde çitileyin ben öyle yapıyorum gayet iyi oluyor.
Ramazan 42 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 Bunu kullansam olur mu? Dosya Ekleri Screenshot_2024-03-31-19-47-24-217_com.android.chrome.jpg 78,2 KB · Görüntüleme: 30