Motosiklet eldiveni önerisi

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ars Motor'a gittim ve bu eldiveni beğendim, aslında en ucuz eldiven buydu mağazalarında. Çarşamba günü bana uygun bedeni gelecekmiş, sizce bu fiyata iyi mi? Değilse de en fazla bu fiyatlara kadar motosiklet eldiveni önerir misiniz?

Bir de bu ürünle çok benzerler ama fiyat farkı çok, ikisinin de korumaları termoplastikmiş sanırım. Aralarında fark var mı?

@Görkem Umut

Son düzenleyen: Moderatör:
@cinar_yasarrr Sırf Revit markası var diye bu eldivene 2 bin küsür lira vermeyin. Clover'ın yazlık eldivenleri var MotoMax'te. Onlara bakın.

4Riders'ın hiçbir ürününü önermiyoruz.
4Riders neden önermiyorsunuz?

Baktım bu eldiven iyi gibi, sizce alınır mı? 4Riders bunun yarısından da ucuz ondan seçmiştim, eldivene 2000 civarı verme imkanım olsa da ailemi çok zorlamak istemiyorum, daha yeni ayıptır söylemesi pahalı bir kask almam için yüksek miktarda para eklediler.

Kral sen Öotomax'a çalışıyorsun herhalde her forumun altında karşıma çıkıyorsun ve Motomax'ın urunleri dışında önerdiğin hiçbir ekipmana rastlamadım.
Alakası yok fiyat performans ürün öneririm ben. Kullandım memnunum kullananlar da memnun fiyatı da ucuz kaliteli ve güzel de görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı