Dostlar selam. Uzatmıyorum, bana Ankara ayazı için kışlık eldiven lazım. Hiçbir yerim üşümüyor ama Ellerim mahvoluyor. Bütçe iki, iki buçuk civarı. H2O Vexo öneren bir kaç kişiyi gördüm. Ne önerirsiniz?
O bütçeye sanırım en mantıklı tercih olabilir. Bende de Vanguard modeli mevcut. Daha kullanma fırsatım olmadı ama bir yere kadar o soğuğu tutacağını sanıyorum.
İkisinin arasındaki tek farkın bilek kısımdaki ufak korumalar olduğunu biliyorum.İç dış aynı kısaca.Hocam Vexo H2O Tempest modelini almayı düşünüyorum. Vanguard modeliyle arasında Vanguard modeli yüksek sürat, Tempest modeli uzun yol ve şehir içi kullanımı için diyor. Bir de koruma gibi ufak tefek artıları var. Umarım yaralı olur.
Vexo Vanguard H2o (Siyah) - Vexo Tempest H2O (Siyah) Karşılaştırması - Epey
Epey - Vexo Vanguard H2o (Siyah) - Vexo Tempest H2O (Siyah) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
İkisinin arasındaki tek farkın bilek kısımdaki ufak korumalar olduğunu biliyorum.İç dış aynı kısaca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.