Motosiklet sürmeyi öğrenmek ve A2 ehliyet almak için öneriler

codzei

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB
ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA
AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K
Meslek
Öğrenci
Motor kullanmak istiyorum scooterdan falan başlayarak. A2 ehliyet istiyorum fakat motor sürmeyi hiç bilmiyorum, İstanbul da yaşıyorum.

Safety Türkiye'nin ücretli başlangıç eğitimine katılacaktım, sonra oradan da ehliyet alırım diye de sanırım hem ehliyet sınavı sunmuyorlar hem de A2 için diğer üst seviye kurslarına da para vermeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü kursuna gideceksin, burada temel düzeyde eğitiminle birlikte motosiklet sürmeyi öğrenip, ehliyetini alacaksın. Sürücü kursları bunun için var. A2 seviyesinde çoğu kursta otomatik seçeneği olmuyor, olsa bile zaten tavsiye etmem, vitesli motosiklet kullanmayı da öğren. Daha sonrasında istersen bir sürüş akademisi aracılığıyla ileri sürüş dersleri alabilirsin. Almanı tavsiye de ederim.

Peki ücretler nedir ehliyetin ve kursun toplam hocam

Ne yaptınız hocam?

Cumartesi günü 3 saatlik bir ders aldım bu cumartesi 27 Eylüldede sınav var başka ders vermiyorlar hiç bilmeyen birisi zor öğrenir birkaç tur parkur yaptım 1. de yapamadım sonrasında alıştım bütün parkuru 1.vitesle bitiriyorum 8 çizerken denge kaybı olacak gibi olunca da biraz gaz veriyorum motor Yuki Forza 170 döküntü hurda bir motor 1 kerede trafikte sürdüm 2 güzergah var ama o kadar da zor değil bir noktada 2 yolda birbiri ile birleşiyor daha önce bildiğim bir yer olduğu için bazı yerleri ben de biliyorum ve b ehliyetimide o kurstan aldığım için çok zorda gelmedi yolu bir kere daha tekrar edeceğim yarın öbür gün unut muyum diye.

Kurs ücreti ne kadar tuttu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…