Çilekli Süt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Nisan 2022 #1 Merhaba. Sürücü için değil de, arkasındaki yolcu kask olarak bisiklet kaskı takarsa, çevirme durumunda ceza sebebi mi bu?
Merhaba. Sürücü için değil de, arkasındaki yolcu kask olarak bisiklet kaskı takarsa, çevirme durumunda ceza sebebi mi bu?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Nisan 2022 #2 Emin değilim ama yoğurt kabı bile yönetmelikteki özellikleri karşılıyordu.
Valerys Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 816 Çözümler 1 Yer Istanbul/Moscow Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Crypto Trader 2 Nisan 2022 #3 Hocam adamına denk gelirseniz kornadan bile ceza yazar burası Türkiye kurallara uymakta her zaman fayda var
Hocam adamına denk gelirseniz kornadan bile ceza yazar burası Türkiye kurallara uymakta her zaman fayda var
Çilekli Süt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Nisan 2022 #4 Windows 7 dedi: Emin değilim ama yoğurt kabı bile yönetmelikteki özellikleri karşılıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet evet ben de o entry'i okumuştum o yüzden kafam karıştı sorayım dedim Valerys dedi: Hocam adamına denk gelirseniz kornadan bile ceza yazar burası Türkiye kurallara uymakta her zaman fayda var Genişletmek için tıkla... Tamam işte kuralı soruyorum... yani kurala aykırı bir şey mi bu? Tam kriter nedir?
Windows 7 dedi: Emin değilim ama yoğurt kabı bile yönetmelikteki özellikleri karşılıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet evet ben de o entry'i okumuştum o yüzden kafam karıştı sorayım dedim Valerys dedi: Hocam adamına denk gelirseniz kornadan bile ceza yazar burası Türkiye kurallara uymakta her zaman fayda var Genişletmek için tıkla... Tamam işte kuralı soruyorum... yani kurala aykırı bir şey mi bu? Tam kriter nedir?
O okanerdogn1881 Picopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 352 12 Şubat 2024 #5 Çilekli Süt dedi: Merhaba. Sürücü için değil de, arkasındaki yolcu kask olarak bisiklet kaskı takarsa, çevirme durumunda ceza sebebi mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet ceza sebebi
Çilekli Süt dedi: Merhaba. Sürücü için değil de, arkasındaki yolcu kask olarak bisiklet kaskı takarsa, çevirme durumunda ceza sebebi mi bu? Genişletmek için tıkla... Evet ceza sebebi