Motospeed CK 101 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rexar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.569

Rexar

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, artık mekanik bir klavyeye geçmek istiyorum düşündüğüm klavye motospped CK 101. bu kalvyeyi kullanan arkadaşlardan düşüncelerini almak istedim. 300₺ bandında daha iyi dediğiniz bir klavye varsa önerebilirsiniz.

1 haftadır kullanıyorum. Aşırı ötesi memnunum. Her tuş RGB ve çok güzel yazım hissiyatı var. RED Switch alarak kendim için çok doğru karar vermişim. Gözlemleyebildiğim 3 eksiği var;

1- F1-F2-...-F12 tuşlarında FN+ fonksiyonu için simgeler yok. Yani boş, sadece F1-F2-F3 yazıyor ama yılların ezbere getirisiyle ben bir dert çekmedim. Hatta 2 gün sonra farkettim olmadığını simgelerin :)

2- PC'i kapattıktan sonra PSU açık ise klavyenin ön tarafındaki TRUST GXT logosu yanmaya devam ediyor (BIOS üzerinden USB'i kapatma ayarlarına vs. henüz bakmadım, ben de açık kalıyor bilerek ayarladım, yani bir sorun değil aslında)

3- Yukarıda bahsettiğim öndeki Trust logosu sabit renk yanıyor kırmızı şekilde.

Bunları pek takmıyorum, doğal olarak düştüm diyebilirim klavyeye.

1 haftadır kullanıyorum. Aşırı ötesi memnunum. Her tuş RGB ve çok güzel yazım hissiyatı var. RED Switch alarak kendim için çok doğru karar vermişim. Gözlemleyebildiğim 3 eksiği var;

1- F1-F2-...-F12 tuşlarında FN+ fonksiyonu için simgeler yok. Yani boş, sadece F1-F2-F3 yazıyor ama yılların ezbere getirisiyle ben bir dert çekmedim. Hatta 2 gün sonra farkettim olmadığını simgelerin :)

2- PC'i kapattıktan sonra PSU açık ise klavyenin ön tarafındaki TRUST GXT logosu yanmaya devam ediyor (BIOS üzerinden USB'i kapatma ayarlarına vs. henüz bakmadım, ben de açık kalıyor bilerek ayarladım, yani bir sorun değil aslında)

3- Yukarıda bahsettiğim öndeki Trust logosu sabit renk yanıyor kırmızı şekilde.

Bunları pek takmıyorum, doğal olarak düştüm diyebilirim klavyeye.
daha çok Num Lock kısmı olmayan klavye tercih etmek istiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı