daha çok Num Lock kısmı olmayan klavye tercih etmek istiyorum![]()
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
1 haftadır kullanıyorum. Aşırı ötesi memnunum. Her tuş RGB ve çok güzel yazım hissiyatı var. RED Switch alarak kendim için çok doğru karar vermişim. Gözlemleyebildiğim 3 eksiği var;
1- F1-F2-...-F12 tuşlarında FN+ fonksiyonu için simgeler yok. Yani boş, sadece F1-F2-F3 yazıyor ama yılların ezbere getirisiyle ben bir dert çekmedim. Hatta 2 gün sonra farkettim olmadığını simgelerin
2- PC'i kapattıktan sonra PSU açık ise klavyenin ön tarafındaki TRUST GXT logosu yanmaya devam ediyor (BIOS üzerinden USB'i kapatma ayarlarına vs. henüz bakmadım, ben de açık kalıyor bilerek ayarladım, yani bir sorun değil aslında)
3- Yukarıda bahsettiğim öndeki Trust logosu sabit renk yanıyor kırmızı şekilde.
Bunları pek takmıyorum, doğal olarak düştüm diyebilirim klavyeye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.