Motospeed ck104 mü yoksa ck108 mi?

Bende düşünüyorum almayı fakat iki gün önce 39 dolardı alsam mı almasam mı derken 49 dolara yükseldi. tekrar 39.99 a düşerse alacağım sanırım.
Düşmeyecek 10. Yılını kutladığı için düştü. Seneye Alirsin O Fiyata.

Banggood 6 Eylülde siparişimi verdim takip numaram var ama hala kargo takibi yapamıyorum.

Ben dün ck108 sipariş verdim aliexpressden 12 saat içerisinde ck108 ile birlikte aldığım üç üründe kargoya verildi aliexpress ilk alışverişim alırken feedback araştırması yaparak aldım umarım yanılmamışımdır ürün geldiğinde detaylı yorumumu yaparım tekrardan benim buraya gelme sebebim ck104 ile ck108 arasındaki nedir sorusuna yanıt arıyordum

Merhaba,klavyeden memnun kaldınızmı acaba ?

Ben yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum gayet memnunum.

CK104 alın. Sırf bilek desteği ve makro için ayrı tuş olmamasına rağmen makro bulunduğu için 60 tl vermek aşırı gereksiz.

Konuyu yeniden hortlattım farkındayım ama alanlarınız bir geri dönüş yapabilir mi? Nasıl ürün beğendiniz mi. Birde "." basınca "i" yazıyormuş. "<" basında "ç" yazıyormuş. Bunlar rahatsız ediyor mu sizi?

Şahsen web tasarım ile uğraşan biriyim kodlarla aram iyidir < ve > için ALT tuşuna basarak yapıyosunuz ama alıştım ben sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…