The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 29 Mart 2018 #1 Arkadaşlar ben bu iki klavye arasında kaldım, hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2018
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Mart 2018 #2 CK104'ü kalitesiz olduğu için, G213'ü de fiyatını hak etmediği için önermiyorum. Bütçenizi söyleyin.
Orophin Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 115 Çözümler 1 30 Mart 2018 #3 Size tavsiyem Cooler Master Masterkeys Lite L olacaktır.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 31 Mart 2018 #4 Bütçem 200-360 tl arası.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 1 Nisan 2018 #5 Orophin dedi: Size tavsiyem Cooler Master Masterkeys Lite L olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tek olarak satılmıyor mu ya hiçbir yerde bulamıyorum.
Orophin dedi: Size tavsiyem Cooler Master Masterkeys Lite L olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tek olarak satılmıyor mu ya hiçbir yerde bulamıyorum.
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #6 Şuan İnca Empousa ikg-441 kullanıyorum. Mavi switch, hissiyatı güzel ona da bir göz atabilirsin.
Orophin Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 115 Çözümler 1 2 Nisan 2018 #7 MysticVezonTR dedi: Orophin dedi: Size tavsiyem Cooler Master Masterkeys Lite L olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tek olarak satılmıyor mu ya hiçbir yerde bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekli satılıyor. Çoğu yerde bulabilirsiniz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
MysticVezonTR dedi: Orophin dedi: Size tavsiyem Cooler Master Masterkeys Lite L olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tek olarak satılmıyor mu ya hiçbir yerde bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tekli satılıyor. Çoğu yerde bulabilirsiniz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 2 Nisan 2018 #8 Orophin dedi: Tekli satılıyor. Çoğu yerde bulabilirsiniz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Siteye girmiyor. :/
Orophin dedi: Tekli satılıyor. Çoğu yerde bulabilirsiniz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Siteye girmiyor. :/
Orophin Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 115 Çözümler 1 2 Nisan 2018 #9 MysticVezonTR dedi: Orophin dedi: Tekli satılıyor. Çoğu yerde bulabilirsiniz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Siteye girmiyor. :/ Genişletmek için tıkla... İtopya, Hepsiburada gibi sitelerde bulunuyor. Cooler Master Masterkeys Lite L yazarsanız çıkacaktır.
MysticVezonTR dedi: Orophin dedi: Tekli satılıyor. Çoğu yerde bulabilirsiniz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıkla... Siteye girmiyor. :/ Genişletmek için tıkla... İtopya, Hepsiburada gibi sitelerde bulunuyor. Cooler Master Masterkeys Lite L yazarsanız çıkacaktır.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 3 Nisan 2018 #10 Orophin dedi: İtopya, Hepsiburada gibi sitelerde bulunuyor. Cooler Master Masterkeys Lite L yazarsanız çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Combo paketinden daha pahalı, hatta aynı fiyata satılıyor. Çok değişik ama yine de teşekkürler.
Orophin dedi: İtopya, Hepsiburada gibi sitelerde bulunuyor. Cooler Master Masterkeys Lite L yazarsanız çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Combo paketinden daha pahalı, hatta aynı fiyata satılıyor. Çok değişik ama yine de teşekkürler.