TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Şubat 2021 #31 omar213 dedi: Speedlink Orıos'un Blue Switch seçeneği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla yok hocam. Bunlara da bakabilirsiniz; Sharkoon SKILLER MECHSGK3-B SGK3 Klavye, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar Sharkoon SKILLER MECHSGK3-B SGK3 Klavye, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
omar213 dedi: Speedlink Orıos'un Blue Switch seçeneği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla yok hocam. Bunlara da bakabilirsiniz; Sharkoon SKILLER MECHSGK3-B SGK3 Klavye, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar Sharkoon SKILLER MECHSGK3-B SGK3 Klavye, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
omar213 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 253 Çözümler 3 8 Şubat 2021 #32 TÇB dedi: Bütçe? "Gaming gecesi" indirimlerinde ASUS TUF k3, 550 TL'ye düşmüştü. Eğer bekleyebilirseniz öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu attığınız mesajı yeni gödüm. Aslında olabilir fakat şansım ne kadar yaver gider bilemiyorum çünkü dediğim gibi 3-4 gündür, günde yaklaşık 8 saat klavye arıyorum ve bulsamda istediğim bir özelliği uyuşmuyor.
TÇB dedi: Bütçe? "Gaming gecesi" indirimlerinde ASUS TUF k3, 550 TL'ye düşmüştü. Eğer bekleyebilirseniz öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu attığınız mesajı yeni gödüm. Aslında olabilir fakat şansım ne kadar yaver gider bilemiyorum çünkü dediğim gibi 3-4 gündür, günde yaklaşık 8 saat klavye arıyorum ve bulsamda istediğim bir özelliği uyuşmuyor.