H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 15 Nisan 2018 #11 Sağolun Sanırım Aliexpress'den alacağım
F FeKe14 Hectopat Katılım 8 Ekim 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #12 Hasan_Hüseyin dedi: Sağolun Sanırım Aliexpress'den alacağım Genişletmek için tıkla... Yani ordan aldım satıcıların paketlemesi de gayet kaliteliydi tavsiyem ordan almanızdır.
Hasan_Hüseyin dedi: Sağolun Sanırım Aliexpress'den alacağım Genişletmek için tıkla... Yani ordan aldım satıcıların paketlemesi de gayet kaliteliydi tavsiyem ordan almanızdır.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #13 Hasan_Hüseyin dedi: Aliexpress değildi de başka siteden aldım bir açtım içinde başka birşey vardı mesaj yazıyordum yoktu telefon nosu yoktu sitenin adı aklımda: Sürprizbozan değil Genişletmek için tıkla... Öyle bişey anlatıyorsun ki yani sanki viral reklam yapıyorsun. Aliexpress'den yaptığın alışverişin güvencesi Aliexpress'dir. Müşteri memnuniyetini dikkate alıyorlar.
Hasan_Hüseyin dedi: Aliexpress değildi de başka siteden aldım bir açtım içinde başka birşey vardı mesaj yazıyordum yoktu telefon nosu yoktu sitenin adı aklımda: Sürprizbozan değil Genişletmek için tıkla... Öyle bişey anlatıyorsun ki yani sanki viral reklam yapıyorsun. Aliexpress'den yaptığın alışverişin güvencesi Aliexpress'dir. Müşteri memnuniyetini dikkate alıyorlar.
R Rionella Hectopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 9 23 Nisan 2018 #14 Mantistek® GK2 104 Keys NKRO RGB banggood'dan %20 indirim kuponu ile almıştım. ''ca08d7 '' istersen dene istediğin üründe çalışıyorsa diye.
Mantistek® GK2 104 Keys NKRO RGB banggood'dan %20 indirim kuponu ile almıştım. ''ca08d7 '' istersen dene istediğin üründe çalışıyorsa diye.