Motospeed CK61 alınır mı?

Halo Dayı

Kilopat
Merhabalar Hepsiburada sitesinde Motospeed CK61 modelini gördüm ve aradığım özelliklere sahip gibi geldi. Ama bazı kişilere sordum ve outemu marka Switch'leri önermiyorlar. Sizce outemu Red Switch'li bu model 360₺ gibi bir fiyat hak ediyor mu? Bu fiyatlara Redragon K552-2 buldum ama kalmamış. Bir de Xiaomi miiiw modeli var ama Switch'ini bilmiyorum.

Öncelikle outemu switchleri çok kötü buluyorum. CK62 modelini almıştım daha önce, malzemele kalitesi çok kötü, klavye plastikten değil strafordan yapılmış gibiydi. Ayrıca CK62 nin çok kötü bir yanı vardı, F1, F2 vs. bu tuşları kullanmak için FN+1 e 5 saniye basılı tutmanız gerekiyor. Sonra tekrar tuşları 1,2,3 e dönüştürmek için yine 5 saniye basılı tutmanız gerekiyor.

Yani F1 de falan bi skill varsa 5 saniye zaman harcayıp ona basıcaksınız, sonra 5 saniye daha harcayıp tekrar normal haline çevirceksiniz. CS oynayan birisi takım için yapılan oylamaya katılamıyor, mmorpg falan oynuyorsanız F1,F2 de falan skill varsa kullanmak için 10 saniye harcıyorsunuz.

Uzun lafın kısası tek beğendiğim yanı beyaz renk olması ve aydınlatmasının kaliteli olmasıydı. Onun haricinde çöp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…