dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 15 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, yeni geldi klavye fakat nokta koyamıyorum. Hangi kombinasyonla nokta koyabilirim?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 15 Ekim 2020 #2 End tuşuna normal, shift ile ve Alt Gr ile basmayı deneyin.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 15 Ekim 2020 #3 Sağ taraftaki shift'in yanındaki /? tuşa bastığımda nokta oldu teşekkürler. SkyRose dedi: End tuşuna normal, shift ile ve Alt Gr ile basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki delete tuşunu nasıl kullanabilirim? Masaüstünde bir şey silmek istiyorum diyelim ki shift delete yapacağım delete tuşu hangi kombinasyon? Son düzenleme: 15 Ekim 2020
Sağ taraftaki shift'in yanındaki /? tuşa bastığımda nokta oldu teşekkürler. SkyRose dedi: End tuşuna normal, shift ile ve Alt Gr ile basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki delete tuşunu nasıl kullanabilirim? Masaüstünde bir şey silmek istiyorum diyelim ki shift delete yapacağım delete tuşu hangi kombinasyon?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ekim 2020 #4 dafry dedi: Hocam peki delete tuşunu nasıl kullanabilirim? Masaüstünde bir şey silmek istiyorum diyelim ki shift delete yapacağım delete tuşu hangi kombinasyon? Genişletmek için tıkla... FN+Del.
dafry dedi: Hocam peki delete tuşunu nasıl kullanabilirim? Masaüstünde bir şey silmek istiyorum diyelim ki shift delete yapacağım delete tuşu hangi kombinasyon? Genişletmek için tıkla... FN+Del.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 15 Ekim 2020 #5 efedesu dedi: FN+Del. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Del yazılı olan tuşa FN ile birlikte bastığımda Ö harfi çıkıyor.
efedesu dedi: FN+Del. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Del yazılı olan tuşa FN ile birlikte bastığımda Ö harfi çıkıyor.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ekim 2020 #6 dafry dedi: Olmuyor. Del yazılı olan tuşa FN ile birlikte bastığımda Ö harfi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ilk once FN'e basip sonra DEL tusuna basinca olmuyorsa iki kere FN tusuna basip FN tusunu toggle moda alip deneyin.
dafry dedi: Olmuyor. Del yazılı olan tuşa FN ile birlikte bastığımda Ö harfi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ilk once FN'e basip sonra DEL tusuna basinca olmuyorsa iki kere FN tusuna basip FN tusunu toggle moda alip deneyin.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 15 Ekim 2020 #7 efedesu dedi: Ilk once FN'e basip sonra DEL tusuna basinca olmuyorsa iki kere FN tusuna basip FN tusunu toggle moda alip deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağolun. FN tuşuna toggle mode almak ne demek? Olmadı hocam.
efedesu dedi: Ilk once FN'e basip sonra DEL tusuna basinca olmuyorsa iki kere FN tusuna basip FN tusunu toggle moda alip deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim sağolun. FN tuşuna toggle mode almak ne demek? Olmadı hocam.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ekim 2020 #8 dafry dedi: Deneyeceğim sağolun. FN tuşuna toggle mode almak ne demek? Genişletmek için tıkla... Toggle modu bir tusa basmasaniz bile o tusun fonksiyonunu yerine getirmesidir.
dafry dedi: Deneyeceğim sağolun. FN tuşuna toggle mode almak ne demek? Genişletmek için tıkla... Toggle modu bir tusa basmasaniz bile o tusun fonksiyonunu yerine getirmesidir.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #9 FN+1 tuşlarını 5 saniye tutacaksın. Bunu yaptıktan sonra fonksiyon tuşları çalışacak ama numaraları kullanamayacaksın. Kullanmak için yine FN+1 tuşlarına 5 saniye basman gerekiyor. Son düzenleme: 15 Ekim 2020
FN+1 tuşlarını 5 saniye tutacaksın. Bunu yaptıktan sonra fonksiyon tuşları çalışacak ama numaraları kullanamayacaksın. Kullanmak için yine FN+1 tuşlarına 5 saniye basman gerekiyor.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 15 Ekim 2020 #10 enonertetanem dedi: FN+1. Bunu yaptıktan sonra fonksiyon tuşları çalışacak ama numaraları kullanamayacaksın. Kullanmak için yine FN+1 yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum FN1 fakat sadece F5 gibi tuşları kullanabiliyorum hala numlock tuşlarını kullanamıyorum.
enonertetanem dedi: FN+1. Bunu yaptıktan sonra fonksiyon tuşları çalışacak ama numaraları kullanamayacaksın. Kullanmak için yine FN+1 yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yapıyorum FN1 fakat sadece F5 gibi tuşları kullanabiliyorum hala numlock tuşlarını kullanamıyorum.