Motospeed CK61 nereden ve nasıl alınmalı?

Mustos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben CK61 almaya karar verdim ve ses testi videolarına bir göz attım fakat şu gözüme çarptı. 1 ya da 2 kişide klavyenin özellikle space enter ve Shift tuşlarına çok fena yay sesi geliyordu. Bunu sadece 1 veya 2 kişide gözlemledim onun dışında diğer sesler gayet mükemmeldi. Red Switch almak istiyorum ve size sorum şu; Türkiye'den alırsam Hepsiburada'dan alacağım oradan da zaten yurt dışından geliyormuş. Amazon'dan alırsam veya farklı bir site önerirseniz yurt dışından gelecek. Sorum şu; gümrük vergisi falan fiyatı ödediğimizde klavyenin fiyatına dahil mi yoksa ayrı olarak bir yere çağırılır mıyız veya ayrıysa çok etkiler mi fiyatı? Bunlar hakkında beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada üzerinden alırsan kargosu vergisi falan pahalıya gelecektir. Buradan alabilirsin.

Hepsiburada'da 620TL ve o fiyatı haketmiyor eğer ki %60 klavye şart değilse o bütçeye daha iyi klavyeler var.

Önerin için teşekkürler bana N11'den alınmış bir klavyenin ses testi videosu varsa atabilir misin acaba?
Hepsiburada'da 620TL ve o fiyatı haketmiyor eğer ki %60 klavye şart değilse o bütçeye daha iyi klavyeler var.

Açıkçası %60 klavye almak istiyorum fakat önerebileceğin klavyeler veya siteler varsa yazarsan mutlu olurum.

Yazmamışım kusura bakma attığın linkte gümrük falan yok değil mi yani her şey fiyata dahil ayrıyeten bir şeye gerek yok ayrıca red Switch olması benim için önemli red Switch mi? Eğer red Switch yoksa Blue Switch tercihim veya brown.

Son düzenleme:
Bana kalırsa bu klavye yerine K530 Draconic amak çok daha mantıklı olur. Hem daha kaliteli malzeme hem de hotswap (lehimle uğraşmadan anahtarları değiştirme imkanı diyebilirim.) anahtarlara sahip.
Linkteki ürün Outemu Blue anahtarlara sahip. Ona göre bi video izleyebilirsin ama Blue anahtar sesi seni rahatsız edebilir. K530'da ise Outemu Red anahtarlar var. Tavsiyem K530.

Ck61 asla önermem. Hiç iyi değil. Switchleri hotswap bile değil, ayrıca outemu kullanıyor. Yurtdışından alabilir misiniz?

Fiyatı nedir red Switch olması dikkatimi çekti link paylaşır mısınız?
CK61 asla önermem. Hiç iyi değil. Switch'leri hotswap bile değil, ayrıca Outemu kullanıyor. Yurt dışından alabilir misiniz?

Yurt dışından alırsam Amazon düşünürüm fakat onun gümrük vergisi vs. fiyatına dahil mi bilmiyorum eğer ayrıyeten bir şeyler isterse mecbur ya farklı bir şeye yöneleceğim ya da farklı bir siteye.

Daha sabah 600 idi. Şaka gibi.

Redragon K530 Draconic RGB Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Yurtdışından, Banggood'dan alabilir misiniz?

Şuan baktım önereceğim klavyede herşey dahil, hızlı kargo ile 700 TL'ye geliyor. Ve kesinlikle Draconic'ten daha iyi.

300TL'ye 2.el olarak white Switch halini satıyorum ilginizi çekerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…