Emirhan Keren Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #1 Programı kurdum ama basınca böyle bir şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2017
M Murat Vurucu Hectopat Katılım 3 Nisan 2017 Mesajlar 44 4 Nisan 2017 #2 Sistem fareyi bulamadı diyor. Programı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Fareyi çıkarıp takın. Olmaz ise otomatik indirilen driveri silin.
Sistem fareyi bulamadı diyor. Programı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Fareyi çıkarıp takın. Olmaz ise otomatik indirilen driveri silin.
є♏ʀє Hectopat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2017 #3 Murat Vurucu dedi: Sistem fareyi bulamadı diyor. Programı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Fareyi çıkarıp takın. Olmaz ise otomatik indirilen driveri silin. Genişletmek için tıkla... Otomatik indirilen driver ? Anlamadım dediğini yaptım olmadı otomatik indirilen driver ne ? Emirhan Keren dedi: Programı kurdum ama basınca böyle bir şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 225029 Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi ? Çözdüysen nasıl yardım edebilir misin ?
Murat Vurucu dedi: Sistem fareyi bulamadı diyor. Programı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Fareyi çıkarıp takın. Olmaz ise otomatik indirilen driveri silin. Genişletmek için tıkla... Otomatik indirilen driver ? Anlamadım dediğini yaptım olmadı otomatik indirilen driver ne ? Emirhan Keren dedi: Programı kurdum ama basınca böyle bir şey çıkıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 225029 Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi ? Çözdüysen nasıl yardım edebilir misin ?
A arsneo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #4 Merhaba arkadaşlar benimde motospeed v30 adlı mousem bianda durdu hareket etmiyor ama tuşları çalışıyor nasıl yapa bilirim lütfen yardım edin.
Merhaba arkadaşlar benimde motospeed v30 adlı mousem bianda durdu hareket etmiyor ama tuşları çalışıyor nasıl yapa bilirim lütfen yardım edin.