Motospeed V40 Alınır mı?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Selamlar. Kullandığım farelerin çoğu çöp oldu. Elimde Logitech'in kablosuz faresi kaldı. İdareten bunu kullanıyorum ve para biriktiriyorum. Ürünü Çin'den alacağım ve fiyatı Turkey Priority Mail (6-10 gün arası teslimat vaat ediyor) ile 58 TL civarı. Bu fiyata ülkemizden elle tutulacak bir ürün göremedim. Ürünün incelemelerini izledim. Almakta karar kıldım. Fakat fiyatı şu an yüksek diyenler aklımı karıştırıyor. Sizce alınır mı ? Bütçe arttırma imkanım çok zor. Yalnızca CS:GO oynuyorum. Teşekkürler.

Bana göre yüksek fiyatı. Sensör kalitesi hakkında bir bilgim yok. Kendim kullanıyorum öyle yazılımı da çok sağlam sayılmaz. Daha iyi sensörlü farelere bakılabilir. V30 sanırım özellik bakımından daha iyi olabilr.

Hocam o zaman almayacağım fare felan. Daha yüksek verecek bütçem yok. Ama bașkalarının duşüncelerini beklemek lazım. Teşekkürler.

60TL'ye zor benzeri bir ürün bulmak. Avago A3050 giriş seviyesi sensörü var yazılımda çok iyi sayılmaz ama işte her şey fiyatta bitiyor. Kısa sürede olsa kullandığım bir üründü 60TL civarında daha iyi bir ürün bulunabiliyorsa alternatif olarak bakılabilir.

60 lira civarına Everest hariç ürün yok. En iyisi bu galiba. Çin'den önerilere de açığım.

Motospeed v40 veya v30 alabilirsiniz. Fiyatına göre iş yapar. Beklentin yüksek değilse sıkıntı olmaz senin için. Ancak v30 sağ el için V40 ise her iki el için yapılmış bir fare. Ona göre göz önüne alın. Belki sitelerde o fareye uygun kod varsa örneğin gearbest'te oluyor, ucuza alabilme şansın olur. Beklentin çok değilde yazılımıyla da çok uğraşmıyorsanız ideal olur sizin için. Everest vb. ürünlerden daha iyidir.

Ișıkları hoșuma gitti ve yalnızca CS:GO'da Q ve mikrofon tușlarını yana almak için düșünuyordum. Eğer doğruysa 3ms iletim hızı, altın uçlu ve kumaş kablo olması da cabası.

Ișıkları hoșuma gitti ve yalnızca CS:GO'da Q ve mikrofon tușlarını yana almak için düșünuyordum. Eğer doğruysa 3ms iletim hızı, altın uçlu ve kumaş kablo olması da cabası.
İletim hızını bilmiyorum ama altın uçlu ve kumaş kaplı kabloya sahip doğrudur. O tarz tuşları rahat atayabiliyorsunuz. Her seferinde ayarı kaydet deyince aşağı gitmese iyi program aslında .

125Hz - 1000Hz dahil olmak üzere 4 kademeli raporlama hızını destekliyor. Hiç yoktan iyidir

Takipsiz kargo ve GB puanlarım ile 52 TL'ye alabiliyorum. Şu an birikim aşamasındayım. Büyük ihtimal Ramazan'da sipariş ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…