Paradolox Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2019 #1 Selam iki mousepad arasında kaldım, hangisini almalıyım? Kullandığım fare Rival 310. SteelSeries: Steelseries Qck+ Oyun Mousepad | ITOPYA Razer: Razer Goliathus Speed Cosmic Large MousePad | ITOPYA Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2019
Selam iki mousepad arasında kaldım, hangisini almalıyım? Kullandığım fare Rival 310. SteelSeries: Steelseries Qck+ Oyun Mousepad | ITOPYA Razer: Razer Goliathus Speed Cosmic Large MousePad | ITOPYA
L lanxhellfire07 Kilopat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 68 26 Ekim 2019 #2 Şu anda bu üründe ciddi bir indirim varken bu ürünü almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Thermaltake Tt eSPORTS DASHER Mini Profesyonel Speed Edition Gaming Mousepad Kendi kullandığım mouse pad; Thermaltake Tt eSPORTS DASHER Extended Gaming Mouse Pad | ITOPYA
Şu anda bu üründe ciddi bir indirim varken bu ürünü almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Thermaltake Tt eSPORTS DASHER Mini Profesyonel Speed Edition Gaming Mousepad Kendi kullandığım mouse pad; Thermaltake Tt eSPORTS DASHER Extended Gaming Mouse Pad | ITOPYA
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 29 Ekim 2019 #3 İkisi de güzel padler, QcK+ daha yaval bir pad. Kendi kişisel tercihinize göre karar verin.