Yazın çıkacaktı ve sonradan yıl sonuna doğru ertelenecek diye haber gelmişti ve 26 Kasım'da çıkış yapıyor. 15 dakikalık gameplay yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?
Yazın çıkacaktı ve sonradan yıl sonuna doğru ertelenecek diye haber gelmişti ve 26 Kasım'da çıkış yapıyor. 15 dakikalık gameplay yayınlandı. Ne düşünüyorsunuz?
Ben aşırı beğendim hocam. Deniz savaşlarını hep gemiden gemiye atış yaparak görmesi benim için can sıkıcı oluyordu. İlk kez gerçek bir gemi savaşı diyeceğim oyuna Assassin's Creed 4'tü. Ama asıl benim gönlümde taht kurmuş oyun MB Warband'ın viking dlc’si olmuştu. Sal savaşlarıydı o birazcık ama… bunu Bannerlord'da görmek daha gelişmiş haliyle olması beni çok mutlu etti. Oyuna derinlik katacağına inanıyorum. Hep kara savaşarlıyls geçiyordu oyun. Hep aynı taktikler falan. Gemi savaşları ayrı bir taktiksellik ister diye düşünüyorum. Daha gemiyi karadan yürüteceğiz! Üstelik bu gemi savaşları üzerine bir de viking odaklı bir fraksiyon ya da DLC bekliyorum. Warband'da gerek hikaye gerek oynanış çok hoşuma gitmişti.