beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Kasım 2021 #1 Kendi krallığımı kurmak istiyorum hangi kaleleri ve şehirleri ele geçirmeye odaklanayım? Amprela ve epinosa ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2021
Kendi krallığımı kurmak istiyorum hangi kaleleri ve şehirleri ele geçirmeye odaklanayım? Amprela ve epinosa ben de.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #2 Sizin yerinizde olsam kendime en yakın haritanın ucuna doğru (makeb, baltakhand tepes) doğru ilerlerdim.
Sizin yerinizde olsam kendime en yakın haritanın ucuna doğru (makeb, baltakhand tepes) doğru ilerlerdim.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 23 Kasım 2021 #3 Ben olsam Ortongard ve çevre kaleleri alırım. Düşmanın geçebileceği yerler belli. Oyunun sürümü kaç oldu?
Ben olsam Ortongard ve çevre kaleleri alırım. Düşmanın geçebileceği yerler belli. Oyunun sürümü kaç oldu?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 madlyn dedi: Ben olsam Ortongard ve çevre kaleleri alırım. Düşmanın geçebileceği yerler belli. Oyunun sürümü kaç oldu? Genişletmek için tıkla... Ben oyunarken ya oradan ya da akkalattan başlıyorum fakat arkadaş Amprellaya sahip olduğu için onun çevresini toplaması daha iyi olacaktır.
madlyn dedi: Ben olsam Ortongard ve çevre kaleleri alırım. Düşmanın geçebileceği yerler belli. Oyunun sürümü kaç oldu? Genişletmek için tıkla... Ben oyunarken ya oradan ya da akkalattan başlıyorum fakat arkadaş Amprellaya sahip olduğu için onun çevresini toplaması daha iyi olacaktır.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 23 Kasım 2021 #5 DjKedi dedi: Ben oyunarken ya oradan ya da akkalattan başlıyorum fakat arkadaş Amprellaya sahip olduğu için onun çevresini toplaması daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Orası İmparatorluğa ait ama hocam. Toprakları elinde tutmasa daha iyi olur. Yoksa hem Kergit hem İmparatorluk ile düşman olacak.
DjKedi dedi: Ben oyunarken ya oradan ya da akkalattan başlıyorum fakat arkadaş Amprellaya sahip olduğu için onun çevresini toplaması daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Orası İmparatorluğa ait ama hocam. Toprakları elinde tutmasa daha iyi olur. Yoksa hem Kergit hem İmparatorluk ile düşman olacak.