Mount and Blade Bannerlord alınır mı?

Sabaha kadar laptopu şarj'da bıraksam acaba bir sorun olur mu? İnmesi lazım çünkü. Be.

Hocam ısınabilir patlayacağını düşünmüyorum ama bayağı ısınır gibi geliyor ben her zaman görüntü fişini çeker öyle açık bırakırım.

Hocam ısınabilir patlayacağını düşünmüyorum ama bayağı ısınır gibi geliyor ben her zaman görüntü fişini çeker öyle açık bırakırım.
Riske gerek yok o zaman hocam. Normal de 8'le falan indirir de ev halkı interneti yok ediyor.

Ben laptopu hep şarjda kullanıyordum. Batarya gömülüydü bir sorun olmadı.

Uncharted da çok iyi bir fiyata çıktı her an zamlanabilir korkusuyla onu alacagım gibi gözüküyor. Birde bu Bannerlord un zamlanma haberini ögrendim zamlanmadan önce bunuda almak lazım ne yapıcam

Uncharted da çok iyi bir fiyata çıktı her an zamlanabilir korkusuyla onu alacagım gibi gözüküyor. Bir de bu Bannerlord'un zamlanma haberini ögrendim zamlanmadan önce bunu da almak lazım ne yapacağım

Eskiden böyle Steam tl yüklemem gerekince Hepsiburada'dan alıyordum. 200TL'lik kod 3 taksit. Rahat oluyordu. Bu yöntemin devam ettiğini düşünmüyorum ama başka güvenilir sitelerde araştırabilirsin. Kredi kartın varsa taksitle oyun almak güzel oluyor.

Hocam ben aldım sonradan zam çok gelirse hiç alınmaz diye attım kütüphaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…