TheSh1nZ Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Merhaba, gördüğünüz üzere envanterimde at bulunuyor, fakat birliğim bunu kullanmıyor.
meraba01 Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #2 Askerlerin kullandığı atlar fark diye biliyorum her asker aynı ata binmiyor Bannerlord'un wikisi vardır oradan baksana.
Askerlerin kullandığı atlar fark diye biliyorum her asker aynı ata binmiyor Bannerlord'un wikisi vardır oradan baksana.
4 453281 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 24 Kasım 2022 #3 Her birliğin farklı özelliği var. Eğer yanınızda taşıdığınız piyadeyi upgrade yapıp atlı birlik haline gelirse otomatikman atlı olmuş ooluyor. Resimde nasıl gözüküyorsa o şekilde kullanılıyor askerler. Siz at veremiyorsunuz.
Her birliğin farklı özelliği var. Eğer yanınızda taşıdığınız piyadeyi upgrade yapıp atlı birlik haline gelirse otomatikman atlı olmuş ooluyor. Resimde nasıl gözüküyorsa o şekilde kullanılıyor askerler. Siz at veremiyorsunuz.
TheSh1nZ Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #4 Yorumlarınız için teşekkürler, çözümünü buldum. Belirli atları kullanıyorlar keretalar.