Mount and Blade Bannerlord dinar çok az

spnfan

Hectopat
9 kervan 5 atölyem var kafayı yemek üzereyim yıl çok ilerledi param hiç yok atölyeleri düzgün yerleştirdim (hangi kaynak çok varsa oraya o atölye gibi)kervanın başına ticareti yüksek adamlar koydum ama 9 kervandan gelen paraya bak. Haydutları nerede görsem avlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turnuvalara katılın. Güzel para geliyor.

Turnuvalara katılıp para kazansamda bu sürekli bir gelir kaynagı degil ytden adamları izliyorum günde 9K dinar kazanıyorlar kervanları falanda neredeyse yok ben 9 kervanla +350 kazanıyorum.

Oynama biçimini bağlı. Oyunu ilk çıktığında beri oynuyorum. Eskiden günlük dinar kazanma çok kolaydı. Şehirler, kervanlar vs. çok para getiriyordu. Yapımcılar para kazanmada oyuncunun da bir şeyler yapmasını istiyordu. Bu yüzden al-sat ve demircilik yaparsanız iyi para kazanabilirsiniz. Bu arada atölyeler çoğu zaman iyi bir gelir kaynağı olamayabilir. Atölye yerine o bütçeyi al-sata ayırmanızı öneririm.

Turnuvalara katılıp para kazansamda bu sürekli bir gelir kaynagı degil ytden adamları izliyorum günde 9K dinar kazanıyorlar kervanları falanda neredeyse yok ben 9 kervanla +350 kazanıyorum.

Para kazanmanın en kolay yollarından birisi tüccarlık yapmaktır ama kervanla atolye ile olacak iş değil bunlar iyi para getirmiyorlar. Yapacağın şey şu: Şehirlerde ucuz olan şeyleri alacaksın sonra başka bir şehre gidip orada pahalı olan şeyleri satacaksın. Bu şekilde para konusunu rahatlıkla çözebilirsin . Bunu yapıp zengin olduktan sonra şehir vs sahibi olunca bunu da pek yapmana gerek kalmayacak .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demircilik yap günde 250 300k kazanıyorum krallığı yeni kurduğumda 9M dinar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…