Mount and Blade Bannerlord ekran kartını %100 kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Klolenssen

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rx 7600
İşlemci
r5 5500
  • Ekran kartım: RX 7600.
  • İşlemci: Ryzen 5 5500.
Oyunu yaklaşık bir haftadır 144FPS oynuyordum ve ekran kartı normal kullanılıyordu ancak dün oyuna girdiğimde FPS 30-50'lerde dolaşıp ekran kartı kullanımı %20'lerdeydi. bunun çözümünü bilen var mı?
(Dosya doğrulama yaptım düzelmedi, son 1 haftadır driverları Update vs. etmedim)

Driverin son sürümü sorunlu idi o yüzden bu sürüme geçmiştim bu sürümde 1 haftadır normal bir şekilde oynuyordum ta ki düne kadar.

Hocam DDU ile ekran kartınızı temizleyip son sürümü kendiniz kurun. Güncelleme yapılırken elektrikleriniz gitti mi? Veya bilgisayar birden kapandı mı?

Hocam DDU ile ekran kartınızı temizleyip son sürümü kendiniz kurun. Güncelleme yapılırken elektrikleriniz gitti mi? Veya bilgisayar birden kapandı mı?

Son sürüm driver çok sorunlu idi o yüzden DDU ile silip bir önceki sürümü kurdum. Zaten o dediğim önceki sürümü kurduktan sonra da sorunsuz bir şekilde bir hafta oynadım dün sıkıntı yaptı şu an Bannerlord harici GTA 5 Crysis 2 Remastered ve biomutant oynuyorum onlarda hiçbir sıkıntı yok daha düne kadar Bannerlord'da da sıkıntı yoktu. (ayrıca bilgisayarı alalı elektrik gitmedi veya bilgisayar aniden kapanmadı)

Son sürüm driver çok sorunlu idi o yüzden DDU ile silip bir önceki sürümü kurdum. Zaten o dediğim önceki sürümü kurduktan sonra da sorunsuz bir şekilde bir hafta oynadım dün sıkıntı yaptı şu an Bannerlord harici GTA 5 Crysis 2 Remastered ve biomutant oynuyorum onlarda hiçbir sıkıntı yok daha düne kadar Bannerlord'da da sıkıntı yoktu. (ayrıca bilgisayarı alalı elektrik gitmedi veya bilgisayar aniden kapanmadı)

Hcaom aynı sorunu Rust oynunda yaşıyorum. Ekran kartımı kullanmıyor ve düşük FPS veriyor. Format attım düzeldi. Fakat 1hafta sonra aynı sorunu yaşadım. Oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı