Bazen savaştan çıkınca, bazen ticaret ekranında, bazen karakter ekranına girmeye çalıştığımda bu şekilde bir hata veriyor ve beni oyundan atıyor. Buna nasıl çare bulabiliriz?
"Bannerlord.exe", "Bannerlord.Native.exe", "BannerlordBE.exe", "TaleWorlds.MountAndBlade.Launcher.exe" bunları yönetici olarak başlat şeklinde ayarla. Daha sonra "NVIDIA Kontrol Paneli" -> "3D Ayarları" -> "3D Ayarları Yönetimi" -> "Global Ayarlar" buradan da geri yükle kısmına bas uygula de ve tekrar dene bir daha olacak mı ? Eğer olursa oyunu sil tekrar yükle. Ekran kartı driverlarını da aynı şekilde silip tekrar yükle düzelir bu arada sistem bileşenlerini yazsaydın keşke.
"Bannerlord.exe", "Bannerlord.Native.exe", "BannerlordBE.exe", "TaleWorlds.MountAndBlade.Launcher.exe" bunları yönetici olarak başlat şeklinde ayarla. Daha sonra "NVIDIA kontrol paneli" -> "3D ayarları" -> "3D ayarları yönetimi" -> "global ayarlar" buradan da geri yükle kısmına bas uygula de ve tekrar dene bir daha olacak mı? Eğer olursa oyunu sil tekrar yükle. Ekran kartı driverlarını da aynı şekilde silip tekrar yükle düzelir bu arada sistem bileşenlerini yazsaydın keşke.
Hocam bende de aynı sorun var dediklerinizi nasıl yapacağım biraz detaylı gösterir misiniz AMD ekran kartı kullanıyorum oyunu silip yükledim driver silmeden günceledim ama sorun devam ediyor.