iRepLys Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Vortex'ten modu yükledim ama tik atamıyorum. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 21 Ocak 2021 #2 iRepLys dedi: Arkadaşlar Vortex'ten modu yükledim ama tik atamıyorum. Neden? Genişletmek için tıkla... Bannerlord'da mod desteği yok diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltiniz.
iRepLys dedi: Arkadaşlar Vortex'ten modu yükledim ama tik atamıyorum. Neden? Genişletmek için tıkla... Bannerlord'da mod desteği yok diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltiniz.
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #3 Hangi mod? Bir de manuel olarak yükler misin? Modu data-> modules klasörüne atacaksınız sadece. Call me Kem dedi: Bannerlord'da mod desteği yok diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var, mod desteği var.
Hangi mod? Bir de manuel olarak yükler misin? Modu data-> modules klasörüne atacaksınız sadece. Call me Kem dedi: Bannerlord'da mod desteği yok diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var, mod desteği var.